Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Στο φιλικό των πρωταθλητών Ευρώπης στην Κρύα Βρύση η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ράνια Αντωνίου

Δείτε φωτο

Στην σπουδαία φιλική αναμέτρηση, ανάμεσα στους πρωταθλητές Ευρώπης του Euro 2004 και στους παλαίμαχους του Απόλλων Κρύας Βρύσης, παραβρέθηκε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πέλλας με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, Ράνια Αντώνιου.

Η φιλική αναμέτρηση ήταν αφιερωμένη στην μνήμη των Γιώτη Κωνσταντινίδη και Γιάννη Τραπεζανλίδη. 

Η Ράνια Αντωνίου, κόρη του προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας και αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Αστέριου, δεν θα μπορούσε να λείψει από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, στηρίζοντας την προσπάθεια του συλλόγου της Κρύας Βρύσης, αφού τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την δημιουργία μουσείου Απόλλων και λαογραφικού μουσείου.

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου και να ανταλλάξει απόψεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365