Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Άρη Νησίου

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Άρη Νησίου

Σε δυο ακόμη πολύ σημαντικές προσθήκες προχώρησε ο Άρης Νησίου που ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου γκολκήπερ Τόλη Αποστόλου και του ακραίου αμυντικού Μιχάλη Σουσάρι, ενισχύοντας κατά τον καλύτερο τρόπο την αμυντική του γραμμή.

Για τον πρώτο τα σχόλια περιττεύουν καθώς έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των άλλων Αλμωπός, Εδεσσαϊκός, Κοζάνη, Ορφέας Ριζαρίου, Ελπίδα Έδεσσας, Νίκης Καλής, ΟΦ Ιεράπετρας Κρήτης, ενώ έχει ξαναπεράσει από τους κίτρινους κατά το παρελθόν, ενώ ο δεύτερος είναι αριστερός ακραίος αμυντικός και έρχεται από την Δόξα Μαυροβουνίου, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Ελπίδα Έδεσσας και στον Άρη Νησίου στον οποίο και επιστρέφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365