Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Έδεσσα: Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης» (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Παρουσίαση υποψηφίων συνδυασμού Συνεργασίας Ευθύνης

Σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Γιάννης Μουράτογλου, στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς στις αρχές της Δημοτικής Παράταξης, τα έργα που έχει υλοποιήσει η διοίκηση του Δήμου Έδεσσας τα τελευταία χρόνια και τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού.

Ειδικά σε ότι αφορά στις προγραμματικές δεσμεύσεις του, ο Γιάννης Μουράτολγου ανέφερε ότι η Συνεργασία Ευθύνης καταθέτει στους δημότες ένα φιλόδοξο, αλλά απολύτως εφαρμόσιμο πρόγραμμα, με συγκεκριμένα έργα και δράσεις, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωή όλων μας και θα συμβάλουν στην αναπτυξιακή προσπάθεια που κάνει ο τόπος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: 

«Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που είναι συγκροτημένο σε τομείς και αγγίζει όλο το φάσμα των αρμοδιοτήτων του Δήμου Έδεσσας. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί την δέσμευσή μας απέναντι στους πολίτες, γιατί έχουμε τη γνώση και την εμπειρία να το κάνουμε πράξη στο ακέραιο!».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365