Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Αριδαία: Με πολύ συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών 16/09/2023

Η παγκόσμια ημέρα εθελοντή δότη μυελού των οστών γιορτάστηκε στο ανοιχτό θέατρο της Αριδαίας, το Δασάκι. 

Ο Σύλλογος "Προσφορά Ζωής" στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση του κόσμου, διοργάνωσε την προβολή βίντεο ενός βιωματικού γεγονότος της μικρής Ευαγγελίας.

Έτσι λοιπόν, το απόγευμα του Σαββάτου μέλη του συλλόγου βρίσκονταν εκεί για να καλώς ορίσουν τον κόσμο,  να τον ενημερώσουν αλλά και να πάρουν δείγμα για μυελό από όποιον επιθυμούσε.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την καθιερωμένη παρουσίαση των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας αλλά και μια μικρή ενημέρωση του κόσμου για την παγκόσμια ημέρα εθελοντών μυελού των οστών.

Μετά την προβολή του βίντεο η συγκίνηση των παραβρισκόμενων ήταν μεγάλη καθώς η μικρή Ευαγγελία μας εξιστόρησε την περιπέτεια της υγείας της και πως το βίωσαν όλο αυτό οι δικοί της άνθρωποι, με τα δάκρυα χαράς να μην λείπουν από κανέναν μας.  

Με φωνή τρεμάμενη η μητέρα της Ευαγγελίας κάλεσε όλους όσους μπορούν να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, αιμοπεταλιοδότες και δωρητές μυελού των οστών, να το κάνουν άφοβα αφού αυτή τους η πράξη μπορεί κυριολεκτικά να σώσει μια ζωή. 

Η βραδιά έκλεισε πολύ όμορφα καθώς τα χαμόγελα της Ευαγγελίας και της αδερφής της, Δήμητρας έστειλαν το πιο δυνατό και ελπιδοφόρο μήνυμα σε όλους μας.

Να ευχαριστήσουμε.

Την Περιφέρεια Πέλλας για την συνεχή στήριξή της 

Τον Θοδωρή Χριστιανίδη print art για τις αφίσες.

Τον Δημήτρη Ουσταμπασίδη για τον ήχο

Το STUDIO PHOTORAMA για την λήψη

Την Εγγλέζου Μαρία για την συνέντευξη 

Τον Δήμο Αλμωπίας για την παραχώρηση του χώρου 

Τέλος, θερμά ευχαριστώ στα μέλη του Συλλόγου που μας στηρίζουν και προσφέρουν τον χρόνο τους στις δράσεις μας.

Να είστε όλοι καλά.

Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365