Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Άλλους δύο υποψήφιους ανακοίνωσε ο Δημήτρης Μπίνος

Δείτε τις αναρτήσεις του υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας

Δείτε τις αναρτήσεις του υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας:


Παραδείσης Συμεών

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Κ. ΦΟΥΤΑΝΗΣ

Ο Παραδείσης Συμεών  αγαπά την τοπική αυτοδιοίκηση και το χωριό του. 

Γνωρίζει τα προβλήματα και θέλει να συμβάλλει στην επίλυσή τους.

Γι' αυτό, αποδέχτηκε την πρότασή μας και θα συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού μας, ως υποψήφιος στην Τ.Κ. Φούστανης.


Χρυσάνθη Ευαγγελίδου

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΓΗΝ Τ.Κ. ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ

Η Χρυσάνθη (Σάννυ) Ευαγγελίδου με καταγωγή από την Φούστανη είναι μία δυναμική γυναίκα με αγάπη για την αυτοδιοίκηση. Είναι Τεχνολόγος Μηχανολόγος και ταυτόχρονα με σπουδές Νοσηλευτικής. Μιλά την Αγγλική Γλώσσα.

Γνωρίζοντας τα προβλήματα του χωριού, θέλει να προσφέρει στον τόπο μας.

Γι' αυτό αποδέχτηκε την πρότασή μας και θα συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού μας, ως υποψήφια στην Τ.Κ. Φούστανης.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365