Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Δραστηριότητες υπ. Περιφερειακής Συμβούλου Δέσποινα Βασιλειάδου (ΦΩΤΟ)

Δραστηριότητες υπ. Περιφερειακής Συμβούλου Δέσποινα Βασιλειάδου

Η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο τις περιοχές Σκύδρα, Σωσάνδρα, Ριζάρι, Γαλατάδες και Γιαννιτσά


Τις επαφές της με κατοίκους των Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας συνεχίζει η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας Δέσποινα Βασιλειάδου. 


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε επισκέφτηκε μαζί με συνεργάτες της, τις Κοινότητες: Σωσάνδρα, Ριζάρι και Γαλατάδες ενώ επισκέφτηκε και τις πόλεις Γιαννιτσά και Σκύδρα προκειμένου να ενημερωθεί για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.


Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η κα Βασιλειάδου θα συνεχίσει τις επισκέψεις της και σε παραγωγικούς φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365