Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Είχε πανσέληνο και ήταν πολύ ωραία στο Δασάκι Αριδαίας - Άλλη μια πετυχημένη εκδήλωση της ΔΗΚΕ Αλμωπίας

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση, με τίτλο "έχει πανσέληνο απόψε και είναι ωραία", πραγματοποίησε η ΔΗΚΕ Αλμωπίας και ο πρόεδρος της Γιώργος Συλλέκτης, στο Ανοιχτό Θέατρο Δασάκι Αριδαίας.


Κάτω από το πανέμορφο φεγγάρι και παρουσία αρκετού κόσμου, αρχικά η χορωδία του "Αρίων" έντυσε μουσικά την βραδιά, ενώ ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Παρόν στην εκδήλωση αρκετές τοπικές πολιτικές προσωπικότητες.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:









































4 σχόλια:

  1. Ωραία όλα αυτά αλλά ας κοιτάξουμε και λίγο τα σχολεία (αφού δεν τα κοιτάξαμε όλο το καλοκαίρι)! Αίθουσες δημοτικού και νηπιαγωγείου μέσα στην υγρασία, εσείς θα στέλνατε τα παιδιά σας κ. Μπάτση; Γιατί να σας ψηφίσουμε; Μη μας αναγκάζετε να το πάμε στα άκρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα να απευθυνθείτε στη σχολική επιτροπή για τα παράπονα σας σχετικά με τη κατάσταση των σχολείων.
      Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ κ Συλλέκτη και τους συνεργάτες του και δεν έχουν καμμία σχέση με αυτά που αναφέρεστε.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα! Γελάσαμε τώρα! Όλοι είναι υποψήφιοι, ξέρουν την κατάσταση και μας έχουν στο περίμενε! Κ εμείς στο περίμενε από δω και πέρα, μην έρθουν για ψήφους! Ξέρουν αυτοί!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365