Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 18/9 Κριός 

Είτε δημιουργήσεις μια νέα φιλία είτε στραφείς σε μια ενδιαφέρουσα προσωπική περιοχή με έναν τυχερό, το δέσιμο ανάμεσά σας θα προχωρήσει σε νέα βάθη.
Η χωρίς λόγια επικοινωνία σας ή ο συντονισμός των σκέψεων σας, φέρνει ρίγη και συγκινήσεις. Η απόλαυση της συντροφικότητας, θα μπορούσε να φτάσει σε ένα νέο επίπεδο, ειδικά αν μπορείτε να επικοινωνείτε μέσα στη σιωπή. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Είναι γεγονός ότι οι πιο δυνατές και μακροχρόνιες σχέσεις, ξεκινούν σαν φιλίες. Έχοντας αυτό κατά νου, μια φιλία στον κόσμο σου έχει την ευκαιρία να γίνει κάτι περισσότερο. Φαίνεται πως έχει όλες τις δυνατότητες! Κι αν είσαι σε σχέση, μια γλυκιά υπενθύμιση θα σε βοηθήσει να επαναφέρεις στη μνήμη σου, πως ο σύντροφός σου είναι ο κολλητός σου!

ζώδια σήμερα 18/09 Δευτέρα δίδυμοι

Το περίεργο μυαλό σου έχει την τάση να ερευνά, όλα όσα σε ενδιαφέρουν. Κι αφού σου αρέσει να ασχολείσαι με όλα τα θέματα, ίσως καταλήξεις να είσαι ο εγκέφαλος στην ομάδα. Είναι εύκολο να ρίξεις τις ανάλαφρες συζητήσεις σε μια συναισθηματικά βαριά κατεύθυνση – αλλά με τη Σελήνη στον Σκορπιό, είναι έξυπνο να κρατάς τα πράγματα πιο ανάλαφρα σήμερα. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Αγαπάς τις ήσυχες, γαλήνιες στιγμές.. είτε μετράς σύννεφα στον ουρανό, είτε επικοινωνείς χωρίς λόγια με τον αγαπημένο σου. Ανεξάρτητα από το πόσο υπομονετική είσαι με τους θορυβώδεις ανθρώπους, είναι δικαίωμά σου να κλειστείς στην προσωπική σου φούσκα σήμερα και να κλειδώσεις την πόρτα πίσω σου.

ζώδια σήμερα λέων

Φαίνεται πως πέτυχες το στόχο σου. Τι θα κάνεις λοιπόν μ’ αυτή τη νίκη; Ίσως καυχηθείς για το κατόρθωμά σου – που μάλλον μοιάζει με κίνηση εκδίκησης εναντίον όσων αμφέβαλλαν για σένα. Όμως αυτή η ενέργεια, μπορεί να μεγαλώσει τη δυστυχία των μη εχόντων ή των λιγότερο έμπειρων. Να θυμάσαι, πως δεν τα έχεις όλα – και σίγουρα δεν τα ξέρεις όλα. Κι αν ξεφύγεις πολύ, σήμερα θα δεις την απόδειξη. Δεν σου ακούγεται σαν έλεγχος πραγματικότητας, που θα προτιμούσες να αποφύγεις;

ζώδια σήμερα παρθένος

Η Σελήνη φωτίζει τον τρόπο που σκέφτεσαι, μιλάς και στέλνεις μηνύματα… ενώ ο αυστηρός Κρόνος, επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις σου. Έτσι έχεις άφθονη ενέργεια που θα εντυπωσιάσει τους άλλους, ειδικά αν βρεις τρόπους να είσαι πιο αποτελεσματική στο μισό χρόνο από τους άλλους. Μην υποτιμάς πόσο σαγηνευτική θα φανεί σε κάποιον, η αυτοπεποίθησή σου!

ζώδια σήμερα 18/09 Δευτέρα ζυγός

Αν αισθάνεσαι πως επικρατεί ένα κλίμα του «τώρα ή ποτέ» στις καταστάσεις που αντιμετωπίζεις, το ένστικτό σου πιθανόν να είναι ακριβές. Τώρα είναι η στιγμή για να ρισκάρεις ή να δεις τα αποτελέσματα της απομάκρυνσής σου, από μια συγκεκριμένη ζώνη άνεσης. Μόνο μην κινηθείς απερίσκεπτα. Η αξιοποίηση της αποφασιστικής ενέργειας θα είναι πολύ πιο παραγωγική, από οποιαδήποτε βιαστική ή απρόσεκτη κίνηση. Εξέτασε προσεκτικά αυτό που σε ενδιαφέρει… πριν κάνεις το άλμα!

ζώδια σήμερα σκορπιός

Απόλαυσε τη ζεστασιά των προβολέων! Θα λάβεις αναγνώριση ή έπαινο για τη δημιουργικότητά σου. Οι άνθρωποι αρχίζουν να σε «καταλαβαίνουν» τώρα, όμως το πιο σημαντικό από τη δική σου οπτική γωνία, καταλαβαίνουν τη δημιουργική σου έκφραση που νόμιζες πως είχε πέσει στο κενό πρόσφατα. Έχεις φανατικούς θαυμαστές, γι’ αυτό απόλαυσέ το!

ζώδια σήμερα τοξότης

Σήμερα το παρελθόν μπορεί να ξαναμπεί στη ζωή σου με την επιθυμία να σε τραβήξει πίσω. Όμως είναι άλλο πράγμα να έχεις όμορφες αναμνήσεις… κι άλλο να κολλάς στο παρελθόν – γιατί έτσι μπορεί να χάσεις το μέλλον. Σήμερα θα δεις τα πράγματα ξεκάθαρα. Μπορείς να εξερευνήσεις πράγματα για τον εαυτό σου που πρέπει να αλλάξουν, αλλά απαιτούν περισσότερο χρόνο. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Αν και οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το φιλόδοξο ζώδιό σου μπορούν να δημιουργήσουν αυτοκρατορίες μόνοι τους, υπάρχουν στιγμές που χρειάζονται βοήθεια. Είναι σημαντικό να εντοπίσεις τα οφέλη μιας συνεργασίας ή μιας ομαδικής προσπάθειας, επειδή ένα όραμα ή ένα σχέδιό σου, θα ωφεληθεί απ’ αυτό. Όμως πρέπει να είσαι επιλεκτική με τα άτομα που θα ενώσεις τις δυνάμεις σου. Πρέπει να είναι τουλάχιστον τόσο καλοί όσο εσύ – αν όχι καλύτεροι. 

ζώδια σήμερα 18/09 Δευτέρα υδροχόος

Το να εργάζεται κανείς πιο έξυπνα.. κι όχι πιο σκληρά ίσως βασίζεται σε κάποια φοβερή σκέψη ενός καινοτόμου Υδροχόου. Όμως η καινοτομία προϋποθέτει την εύρεση τρόπων βοήθειας ή υποστήριξης. Εστίασε σήμερα στη βοήθεια των άλλων ή προσπάθησε να μοιραστείς έναν φόρτο εργασίας ή μια υποχρέωση. Θα ήταν βέβαια σοφό και χρήσιμο, να λάβεις πρώτα το πράσινο φως από κάποιον σε θέση εξουσίας. Αυτό θα επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Είσαι πολύ έξυπνη και παρόλο που είσαι πνευματικά διαισθητική, μπορείς πάντα να μάθεις κάτι καινούργιο. Σήμερα μπορεί να αποφασίσεις να συμμετάσχεις σ’ ένα σεμινάριο ή να επιστρέψεις στα θρανία. Αν σκέφτεσαι ένα πιστοποιητικό για μια συγκεκριμένη δεξιότητα, σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να εγγραφείς σε ένα πρόγραμμα που θα σου το εξασφαλίσει. Θα είναι μια επιτυχημένη μέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365