Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Πρόσθεσε εμπειρία στο ρόστερ του ο Άρης Πρ. Ηλία

Πρόσθεσε εμπειρία στο ρόστερ του ο Άρης Πρ. Ηλία
Την απόκτηση του Άγγελου Βοτάρη ανακοίνωσε ο Άρης Πρ. Ηλία και έβαλε στην μηχανή του έναν πολύπειρο παίκτη με σπουδαίες παραστάσεις στον χώρο.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια επιστροφή, καθώς ο έμπειρος μέσος έχει φορέσει και στο παρελθόν την κίτρινη φανέλα.
Δείτε την ανακοίνωση της απόκτησης του:

«Ο Άγγελος Βοτάρης ξανά στον Άρη Προφήτη Ηλία! 
Οι συστάσεις είναι περιττές, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος για χρόνια πρωταγωνιστεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, έχοντας πλούσιο βιογραφικό. Άρης Θεσσαλονίκης, Πανσεραϊκός και Κοζάνη είναι μερικές από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν. Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο παίχτη ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα, αποτελώντας παράδειγμα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. 
Άγγελε καλωσήρθες ξανά στην ομάδα μας!»

9 σχόλια:

  1. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστης και χαρακτήρας,μόνο κέρδος θα έχουν τα νέα παιδιά από αυτόν.Θα βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του. Τελικά εκεί στον Προφητη κάτι ξέρετε από μπάλα, 🤔🤔🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα σχόλια να γράφετε !!!!! Χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Σκύδρα παίρνει παιχταραδες και ο ΠΡΟΦΗΤΑΚΟΣ Ταγαραδες. Οι Ταγαράδες βρίσκονται σε απόσταση 21 χλμ. νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης, στην κοιλάδα του Ανθεμούντος, βορειοδυτικά του όρους Κάλαυρος σε υψόμετρο 80 μέτρα.Η Σκύδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Προφήτης Ηλίας είναι ένα χωριό της Πέλλας με 890 κατοίκους, στο κέντρο του Νομού και έχει υψόμετρο 35 μ. Δίπλα στον οικισμό ρέει ο ποταμός Μογλενιτσας πλάι στο γηπεδο.
    Οι κάτοικοι του χωριού είναι ντοπιοι, μικρασιάτες και ποντιοι.
    Όσο αφορά τους ποδοσφαιρικούς τίτλους και κατακτήσεις, συμπεριλαμβάνεται στα 10 χωριά στην επικράτεια. Δεν αναφερω τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα διότι θα διαβάζετε για ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γυρνα απο την αλλη μερια βουτηξε στον μογλενιτσα να πλυθεις
      ειστε για κλαματα

      Διαγραφή
  5. τιποτα δεν ειστε καρανταδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλάτε εσείς 4,11 και 4,13 που δεν έχετε ούτε κυπελλακι παγωτού; Άντε ρε τσομπαναραιοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βουτά λέμε στον ποταμό να πλυθείς τραχανοπλαγια κακομαθημένοι πρωταθλητές αυγουστου

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365