Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Τριάδα μεταγραφών η Δόξα Μεγαπλατάνου

Τριάδα μεταγραφών η Δόξα Μεγαπλατάνου

Σε τρείς προσθήκες νεαρών παικτών προχώρησε η Δόξα Μεγαπλατάνου που επανήλθε άμεσα στην Α’ Κατηγορία και ενίσχυσε το ρόστερ της, ενόψει των υποχρεώσεων της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αποκτήθηκαν οι 17χρονοι ταλαντούχοι Μπάμπης Ελευθεριάδης μεσοαμυντικός, Δημήτρης Μιχαηλίδης μεσοαμυντικός από τα τμήματα υποδομής του Αλμωπού Αριδαίας και ο Βασίλης Τσομπάνογλου μεσοαμυντικός απο τον Εθνικό Αριδαίας. Όλοι τους αναμένεται να βοηθήσουν τους μαυραετούς.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365