Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Συνεχίζει με γεμάτο πρόγραμμα επισκέψεων η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Δέσποινα Βασιλειάδου

Δελτίο Τύπου

Η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας με τον συνδυασμό Αλληλεγγύη του Απόστολου Τζιτζικώστα επισκέφτηκε χθες Τετάρτη την Κρύα Βρύση, την Καλλίπολη, το Λιποχώρι, τα Καλύβια, τα Σεβαστιανά και τη Δάφνη.


Συνεχίζει με γεμάτο πρόγραμμα επισκέψεων τις επαφές της με τους πολίτες της Περιφερειακή Ενότητας Πέλλας, η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Δέσποινα Βασιλειάδου. 

Επόμενη στάση ήταν η Κρύα Βρύση, όπου το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στη Λαϊκή Αγορά, επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης και την τοπική αγορά όπου συνομίλησε με κατοίκους. 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφτηκε την Καλλίπολη, το Λιποχώρι, τα Καλύβια, τα Σεβαστιανά ενώ βρέθηκε και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Δάφνης. 

Σήμερα, η κα Βασιλειάδου θα συνοδεύσει τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα στην περιοδεία του στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. 

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα συνεχίσει τις επισκέψεις της και στις υπόλοιπες πόλεις και κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για να βρεθεί με τους πολίτες και να ακούσεις τις προτάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365