Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 10/9 Κριός 

Δεν θα μπορείς να ξεχωρίσεις σήμερα πότε ξεπέρασες κάποια όρια, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ενώ πιστεύεις πως εκφράζεις με αυτοπεποίθηση τις απόψεις σου, κάποιος μπορεί να θεωρήσει τη στάση σου επιθετική.
Μπορεί να μην θέλεις επαφές με ευέξαπτα άτομα, όμως δώσε μεγαλύτερη προσοχή στην αντίδρασή τους, πριν τα πράγματα ξεφύγουν.

ζώδια σήμερα ταύρος

Ακόμη και για μια συνεπή ψυχή σαν την δική σου….αν ακολουθεί συνεχώς την ίδια προσέγγιση για ένα θέμα… δεν πρόκειται να δει εξέλιξη. Ό,τι έχει γίνει κουραστικό και μονότονο θέλει μια ένεση αυθορμητισμού και φαντασίας.
Για να το μεταμορφώσεις όμως σε κάτι ασυνήθιστο, δεν χρειάζεται να βιαστείς. Περίμενε να σε αγγίξει η έμπνευση. Μπορεί να εμφανιστεί την πιο απρόσμενη στιγμή ή στα πιο περίεργα μέρη.

ζώδια σήμερα 10/09 Κυριακή δίδυμοι

Έχεις δίκιο που θέλεις να στηρίζονται στη λογική, οι επιλογές σου. Όμως δεν πρέπει να βασίζεσαι μόνο στη λογική, για να αποφασίσεις το επόμενο βήμα σου. Όπως πάντα, η διαίσθησή σου – ή η εσωτερική σου φωνή – έχει πολλά να πει! Και θα ωφεληθείς να εξερευνήσεις πρακτικές δυνατότητες, ενώ εξετάζεις τι πραγματικά αισθάνεσαι για ένα θέμα. Αυτό μπορεί να είναι ό,τι χρειάζεται για να σε αποτρέψει από το να το σκέφτεσαι παραπάνω απ’ όσο πρέπει.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου συγκρούεται με τον χειριστικό Πλούτωνα, επηρεάζοντας τις σχέσεις σου. Έτσι σήμερα, κάποιος μπορεί να προτιμήσει οι ανάγκες σου, να μπουν σε δεύτερη μοίρα από τις δικές του. Μείνε σταθερή όμως στις δεσμεύσεις που έχεις αναλάβει για τον εαυτό σου. Επίσης, να γνωρίζεις πως δεν είναι όλα όπως φαίνονται με το συγκεκριμένο άτομο. Μπορεί να αποπνέει γοητεία και αυτοπεποίθηση, αλλά η συγκίνηση της αρχικής «χημείας», πιθανότατα θα εξασθενίσει γρήγορα.

ζώδια σήμερα λέων

Φρόντισε να λάβεις υπόψη σου όλα τα στοιχεία, πριν αποδεχτείς μια δελεαστική προσφορά! Οι κρυφές ρήτρες μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα! Ενδεχομένως να σε επιβαρύνουν με κάτι που θα θέλεις να εξερευνήσεις πιο διεξοδικά… πριν αναλάβεις. Κάνε την έρευνά σου πριν συμφωνήσεις ή υπογράψεις οποιοδήποτε έγγραφο. Μπορεί η απόφαση να σου φαίνεται εύκολη, αλλά κινδυνεύεις να κατηγορήσεις τον εαυτό σου αργότερα, αν δεν την αξιολογήσεις από κάθε οπτική γωνία.

ζώδια σήμερα παρθένος

Θέλεις να συμμετέχεις σε μια ομαδική δραστηριότητα! Έχεις σκεφτεί όμως πως αυτό μπορεί να επηρεάσει την άψογη φήμη σου; Εξερεύνησέ το περαιτέρω. Χωρίς να διακινδυνέψεις, κάνε μερικούς ελέγχους – ακόμα κι αν χρειαστεί να πάρεις κάποιον στην άκρη για να αποκτήσεις μεγαλύτερη εσωτερική πληροφόρηση. Αυτό δεν είναι ύπουλο. Είναι σοφό!

ζώδια σήμερα 10/09 Κυριακή ζυγός

Μπορεί να δυσκολευτείς στην προσπάθειά σου να είσαι παραγωγική σήμερα. Θέλεις να είσαι εξαιρετικά αποδοτική, αλλά δεν είσαι μάλλον σε θέση να ταρακουνήσεις σκέψεις ή συναισθήματα που σου αποσπούν την προσοχή από οποιαδήποτε εργασία. Αντί να συνεχίζεις κάτι δύσκολο ή βαρετό… κάνε ένα διάλειμμα για να δώσεις στα συναισθήματά σου τον σεβασμό που τους αξίζει. Επικοινώνησε με έναν συμπονετικό φίλο… γιατί ακόμη και μια σύντομη συνομιλία μαζί του, μπορεί να σε βοηθήσει.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Καθώς ο αινιγματικός Πλούτωνας τετραγωνίζει τη Σελήνη, τα παρηγορητικά λόγια κάποιου, μπορεί να σου φανούν ενοχλητικά. Όμως απλά και μόνο επειδή δεν βλέπεις τη «καλή πλευρά» δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να επωφεληθείς από την άφθονη θετική του ενέργεια. Ίσως μπορέσει να σου υποδείξει μια κατεύθυνση που διαφορετικά δεν θα σκεφτόσουν, με τ’ αυτιά σου ερμητικά κλειστά.

ζώδια σήμερα τοξότης

Μπορεί να νιώθεις μαγνητική έλξη για κάτι επικίνδυνο, καθώς η Σελήνη τετραγωνίζει τον ισχυρό Πλούτωνα. Πιστεύεις πως ότι η επιθυμία σου για ανεξαρτησία σε ωθεί να αδιαφορείς για τις συνέπειες; Μάθε περισσότερα για όσα εξετάζεις….πριν εμπλακείς χωρίς δεύτερη σκέψη. Παρόλο που πιστεύεις πως το να κάνεις κάτι είναι καλύτερο από το να μην κάνεις τίποτα, αν προσπαθήσεις να δείξεις περισσότερη αυτοσυγκράτηση…. πιθανότατα θα αποδώσει.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Μπορεί η ενισχυμένη σου αυτοπεποίθηση, να κάνει τους άλλους να νιώθουν φθόνο; Λίγη σεμνότητα θα σε ωφελήσει περισσότερο, καθώς η ευαίσθητη Σελήνη συγκρούεται με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου. Λάβε υπόψη ότι δεν χρειάζεται να εντυπωσιάσεις τους άλλους, γιατί ξέρουν καλά για τι είσαι ικανή. Και μάλλον δεν είναι η πρώτη φορά που κάνεις κάτι… που προκαλεί φθόνο στους άλλους.

ζώδια σήμερα 10/09 Κυριακή υδροχόος

Το να κρατήσεις κάτι για τον εαυτό σου ή να παρέχεις μόνο τις βασικές πληροφορίες, θα είναι οι πιο άνετες και λογικές επιλογές για σήμερα. Έχεις δίκιο που αναγνωρίζεις και σέβεσαι την ανάγκη σου για το προσωπικό σου απόρρητο, επομένως μην αισθάνεσαι ότι πρέπει να αποκαλύψεις κάθε λεπτομέρεια στους άλλους. Φαίνεται ότι θα χρειαστεί να κάνεις μερικές αποκαλύψεις σύντομα, αλλά ο χρόνος είναι με το μέρος σου για να βρεις την κατάλληλη στιγμή να το κάνεις.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Το να θέλεις να δώσεις λύσεις σε όποιον τις χρειάζεται, είναι αξιοθαύμαστο. Σκέψου όμως πώς ωφελείσαι εσύ, καταβάλλοντας τόσο μεγάλες προσπάθειες για να ικανοποιήσεις τους άλλους. Πιθανόν να συνειδητοποιήσεις, πως δεν μπορείς να ευχαριστείς τους πάντες. Το σύμπαν δεν σε αποθαρρύνει από το να βοηθήσεις τον οποιονδήποτε, αλλά ο καθορισμός συγκεκριμένων ορίων από την αρχή, θα αποδειχθεί χρήσιμος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365