Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Κοντά στους κατοίκους της Αριδαίας και της Έδεσσας η Δέσποινα Βασιλειάδου

Δελτίο Τύπου

Σειρά είχαν η Αριδαία και η Έδεσσα, για τις επισκέψεις της υπ. Περιφερειακής Συμβούλου Πέλλας κα Βασιλειάδου Δέσποινα. Στην Αριδαία βρέθηκε στη λαϊκή αγορά και στα καταστήματα της πόλης συνομιλώντας με επαγγελματίες και εμπόρους, συζητώντας για τα προβλήματα των τοπικών αγορών οι οποίες πρέπει να υποστηρίζονται με κάθε τρόπο.

Αμέσως μετά βρέθηκε στην Έδεσσα όπου και εκεί επισκέφτηκε την αγορά της πόλης και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, αλλά και να ακούσει προτάσεις για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας από τους κατοίκους. 

Τέλος το βράδυ θα παρακολουθήσει την εκδήλωση που διοργανώνει η  εταιρεία Νόσου Alzheimer και συγγενών διαταραχών Π.Ε.Πέλλας με θέμα: «Άνοια και οικογένεια» με αξιόλογους ομιλητές.

Η κα Βασιλειάδου δήλωσε στο περιθώριο των επισκέψεων της: «Μαζί σχεδιάζουμε και δίνουμε αξία στην Πέλλα. Δύναμη μου η ψήφος σας, να παλέψω με Αλληλεγγύη και Εμπιστοσύνη!

Τις επόμενες ημέρες η κα Βασιλειάδου θα συνεχίσει τις επισκέψεις της και στις υπόλοιπες πόλεις και κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για να βρεθεί με τους πολίτες και να ακούσεις τις προτάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365