Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Έδεσσας: Ο Μπάντσης Βασίλης υποψήφιος με τον Γιάννη Τσεπκεντζή

Ανακοίνωση

Ο Μπάντσης Βασίλης γεννήθηκε στην Έδεσσα και κατάγεται από το Μεσημέρι όπου και κατοικεί. 


Είναι γιος του Μπάντση Λάζαρου και της Ευθυμίου Ελένης.


Έχει τελειώσει το ΕΠΑΛ Έδεσσας με ειδικότητα Μηχανολόγου. Γνωρίζει καλά την αγγλική γλώσσα στην οποία έχει πτυχίο.


Ασχολείται επαγγελματικά με την αγροτικό τομέα καθώς παράγει κεράσια, ροδάκινα και βερίκοκα. 

Παράλληλα η διάθεση του για την εξέλιξη δεν σταματάει εκεί καθώς τα τελευταία χρόνια κάνει τα πρώτα του βήματα στο εμπόριο και στην εξαγωγή φρούτων.


Παρακολουθεί εκθέσεις τόσο στο εσωτερικό της χώρας μας όσο και στο εξωτερικό (Ιταλία, Γερμανία) ενώ  επιμορφώνεται διαρκώς με απώτερο στόχο την διεύρυνση των γνώσεων του αλλά και την υιοθέτηση νέων, καινοτόμων ιδεών για τον αγροτικό χώρο. 


Τέλος, ασχολείται με τα κοινά έχοντας γνώμονα τις ανάγκες του τόπου. Είναι πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Μεσημεριού.


Παρατηρώντας την μέχρι τώρα έντονη δράση του Βασίλη αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος, ότι η απόφαση του να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση, είναι απλώς ένα φυσικό επακόλουθο αυτής!


Νέοι άνθρωποι, με ήδη πλούσιο βιογραφικό, που ξέρουν πολύ καλά μέσα τους ότι μόνο η πραγματική πρόοδος του τόπου θα ενισχύσει και την ατομική εξέλιξη των κατοίκων του!


Αυτοί είναι οι άνθρωποι της Κοινωνίας σε Κίνηση, αυτό είναι το μεράκι τους, αυτά είναι τα όνειρα τους!


Καλό αγώνα φίλε Βασίλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365