Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σκύδρας :Άλλους επτά υποψήφιους ανακοίνωσε η Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δείτε τις αναρτήσεις της Δημάρχου Σκύδρας

Δείτε τις αναρτήσεις της Δημάρχου Σκύδρας:


Αντώνης Ιμβριώτης

Ο Αντώνης Ιμβριώτης του Ανδρέα, κατάγεται από την Πετριά, στην οποία μεγάλωσε, είναι παντρεμένος με την Δημητρίου Αικατερίνη και έχουν δύο παιδιά τον Ανδρέα και τον Ιωάννη- Άγγελο.


Ο Αντώνης είναι απόφοιτος τεχνικής επαγγελματικής σχολής (εργαλειομηχανές) και υπηρετεί στις ένοπλες δυνάμεις από το 2006.


Με θέληση και διάθεση για προσφορά στην Πετριά και τους ανθρώπους της, συστρατεύεται ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Πετριάς, μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, προκειμένου από κοινού ν αγωνιστούμε για τα καλύτερα και τα περισσότερα για την Πετριά μας.


Αντώνη μου, με χαρά σε καλωσορίζω στη μεγάλη μας ομάδα, η συμμετοχή σου με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία! 


Θεοδώρα (Δώρα) Καρρά - Κυζιρίδου

Η Θεοδώρα (Δώρα) Καρρά - Κυζιρίδου, ζει και εργάζεται στη Σκύδρα.

 Είναι παντρεμένη με  τον Χαράλαμπο  Κυζιρίδη, με τον οποίο δημιούργησε μία όμορφη, μεγάλη οικογένεια.

Μητέρα  πολύτεκνης οικογένειας,   με τρεις γιούς και μια κόρη,  την Μαρία της καρδιάς μας.

Η Δώρα εργάζεται επί 25 χρόνια ως σχολική καθαρίστρια στο Γενικό Λύκειο Σκύδρας.

Είναι πρόεδρος  του σωματείου σχολικών καθαριστριών  των δήμων Αλμωπίας,  Έδεσσας και Σκύδρας.

Είναι  ιδρυτικό μέλος του συλλόγου γονέων και ατόμων με ειδικές ανάγκες Έδεσσας και για πολλά έτη εκλεγμένο μέλος του ΔΣ και αντιπρόσωπος στην ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ

(Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων  με Αναπηρία).

Ήταν  ταμίας του συλλόγου γονέων και ατόμων με αναπηρία "Η Αληλλεγγύη" του Δήμου Σκύδρας.

Η Δώρα είναι η καθημερινή αγωνίστρια της ζωής που προλαβαίνει να προσφέρει με αγάπη τις υπηρεσίες της σε όλους, στην οικογένεια της, στους συναδέλφους της, στο εργασιακό περιβάλλον της, σε όποιον τη χρειάζεται.

Τις δύο θητείες μου ως δήμαρχος, γνώρισα μία δυναμική εκπρόσωπο και πρόεδρο των εργαζομένων στη σχολική καθαριότητα, με γνώσεις και κατανόηση. 

Μία πρόεδρο που με ευγένεια και δυναμισμό έθεσε στο τραπέζι τα προβλήματα και τα δικαιώματα των εργαζομένων και πραγματικά είμαι περήφανη που είμαστε ο μοναδικός δήμος στην Π.Ε. Πέλλας, που στηρίξαμε εξ αρχής και ουσιαστικά τις εργαζόμενες στην καθαριότητα των σχολείων, καταβάλλοντας κάθε χρόνο περίπου 70.000 ευρώ από το ταμείο του δήμου, φέτος εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τις 100.000 ευρώ, για να μην βρίσκονται σε εργασιακή ομηρία οι εργαζόμενες και για να παρέχουμε τις απαιτούμενες συνθήκες υγιεινής στα σχολεία μας.

Η Δώρα που ζει προσφέροντας σε όλους, δεν θα μπορούσε να λείψει από τον όμορφο και απαιτητικό αγώνα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Γι αυτό συμπορεύεται ως υποψήφια τοπική σύμβουλος της κοινότητας Σκύδρας, μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, επιθυμώντας να καταθέσει όλες τις δυνάμεις μας για τον τόπο που αγαπάμε και ζούμε.

Δώρα μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη μας ομάδα, η συμπόρευση σου μαζί μας με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!


Γιώργος Μπόφτσης

Ο  κύκλος  των νέων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων,  της μεγαλύτερης, δυνατότερης και ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης: "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ", κλείνει μ ένα ακόμη άξιο μέλος της κοινωνίας μας, τον Γιώργιο Μπόφτση!

Ο Γιώργος Μπόφτσης του Φωτίου και της Βασιλικής με καταγωγή από το Άσπρο Σκύδρας, ζει και εργάζεται στη Σκύδρα. 

Είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Ουγγρίνου του Γεωργίου, με καταγωγή από τα Καλύβια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Βασιλική και τον Άγγελο.

Ο Γιώργος, ταπεινός και εργατικός, αγαπά τον τόπο μας, τον Δήμο Σκύδρας και δραστηριοποιείται  επαγγελματικά στη Σκύδρα και την ευρύτερη περιοχή από το 2011 σε πολλούς τομείς.

Ειδικότερα, στο παρελθόν ήταν συνιδιοκτήτης σε επώνυμο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος  της Σκύδρας και τώρα, ως συνιδιοκτήτης σε εταιρεία Φύλαξης (Security), σε εταιρεία διανομής και ταχυμεταφορών μικροδεμάτων και φακέλων (courier) και σε εταιρεία ψυχαγωγίας και εμπορίου.

Με αίσθημα οικολογικής ευθύνης και αντιλαμβανόμενος το σπουδαίο ρόλο που ήδη διαδραματίζουν οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, επένδυσε σε αυτό τον τομέα και σήμερα είναι συνιδιοκτήτης Α.Π.Ε. και πρόεδρος Ενεργειακής Κοινότητας.

Είναι δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας, αφού έχει αναγνωρισμένη κοινωνική προσφορά και συνδρομή σε συλλόγους και κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας.

Ο Γιώργος, με τίμησε με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του από το 2019, ως μέλος του τοπικού συμβουλίου Άσπρου και τώρα από πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του,  αποφάσισε  να συστρατευθεί ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, έτσι ώστε μαζί να πετύχουμε τα περισσότερα και τα καλύτερα!

Γιώργο μου, συνεχίζουμε μαζί, η διαχρονική στήριξη σου με χαροποιεί και με  τιμά προσωπικά, ολόψυχα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία


Ηλιάνα Κορομπούλα

Η Ηλιάνα Κορομπούλα του Γεωργίου και της Αλίκης Ραπτίδου, κατάγεται από το Αρσένι στο οποίο και κατοικεί.

Είναι πτυχιούχος  βοηθού Φυσικοθεραπείας και τελειόφοιτη κολεγίου του τμήματος  φυσικοθεραπείας.

Στο παρελθόν εργάσθηκε   σε ιδιωτικά φυσικοθεραπευτήρια στη Θεσσαλονίκη,  στο νοσοκομείο της Έδεσσας και την περίοδο αυτή εργάζεται  σε φυσικοθεραπευτήριο της πόλης μας.

Η Ηλιάνα 2 χρόνια στήριζε ως φυσικοθεραπεύτρια την ομάδα μας,  τον Αριστοτέλη Σκύδρας.

Επί σειρά πολλών ετών ασχολήθηκε με τον πολιτιστικό σύλλογο Αρσενίου και προσέφερε ακούραστα  τις υπηρεσίες της.

Η Ηλιάνα είναι ακόμη ένα νέο παιδί που έχει τόλμη, διάθεση, θέληση, μεράκι για τα κοινά, αγάπη για τον τόπο μας, για το Αρσένι και συμπορεύεται ως υποψήφια τοπική σύμβουλος της κοινότητας Αρσενίου, μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.

Ηλιάνα μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη μας ομάδα, η συμπόρευση σου μαζί μας με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!


Τρυφωνία Αλεκτορίδου

Η Τρυφωνία Αλεκτορίδου του Βασιλείου  και της Βασιλικής, γεννήθηκε και μεγάλωσε  στη Σκύδρα στην οποία και κατοικεί με τον σύζυγο της, Χάρη Σιμώτα και τον γιό τους Βασίλη. 

Στο επάγγελμα είναι οικονομολόγος-λογίστρια από το 2001 και διατηρεί  στην πόλη της Σκύδρας δικό της  γραφείο .

Είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων.

 Μέλος οικονομικού επιμελητηρίου Ελλάδος και λογιστής Ά τάξης.

 Τα έτη 1999-2001 εργάστηκε σε χρηματιστηριακό γραφείο με αρμοδιότητες τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου των πελατών και τη διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων.

 Λογίστρια της ΔΕΥΑΣ με σύμβαση ανεξαρτήτων υπηρεσιών  τα έτη 2012-2014.

 Ειδικός συνεργάτης της Δημάρχου  Σκύδρας 2020 - 2023. 

Ειδικός γραμματέας και ταμίας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου νηπιαγωγείου Σκύδρας τα σχολικά έτη 2020- 2021-2022. 

Ως οικονομολόγος έχει διαχειριστεί μια σειρά από χρηματοδοτικά εργαλεία σε επιχειρήσεις παράλληλα με τη δημιουργία business plan , προκειμένου να λειτουργήσουν με τον καλύτερο και πιο επικερδή τρόπο.

Η Τρυφωνία που μας τιμά με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη της από το 2019, συμπορεύεται και πάλι ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, έτσι ώστε από κοινού να πετύχουμε τα περισσότερα και τα καλύτερα για τον τόπο που ζούμε και αγαπάμε.

Τρυφωνία μου, συνεχίζουμε μαζί, σ ευχαριστώ για τη στήριξη όλα τα προηγούμενα χρόνια, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!


Καμπούρης Νικόλαος

Ο Καμπούρης Νικόλαος του Κωνσταντίνου και της Ειρήνης, κατάγεται από το Λιποχώρι, στο οποίο και ζει με την οικογένεια του.
Είναι παντρεμένος με την Βαρελά Βάια και έχουν δύο παιδιά την Ειρήνη, απόφοιτη του τμήματος Φ.Π.Ψ. Ιωαννίνων (Φιλόλογος) και τον Κωνσταντίνο, τελειόφοιτο του τμήματος Νοσηλευτικής στην Θεσσαλονίκη.
Ο Νίκος εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος από την ηλικία των 16 στον αγροτοδιατροφικό τομέα. 
Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Έδεσσας (2000-2002).
Επίσης, είναι ταμίας του Δ.Σ. του Σκοπευτικού Συλλόγου Σκύδρας ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ επί 10 και πλέον συναπτά έτη και έχει βραβευτεί από τον σύλλογο για την ανιδιοτελή προσφορά του.
Επιπλέον, έχει εκλεγεί σε δύο τοπικά συμβούλια του χωριού του. 
Ο Νίκος χαρακτηρίζεται από την αγάπη για τον συνάνθρωπο και τον τόπο του και για το λόγο αυτό συμπορεύεται, ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Λιποχωρίου, μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.
Νίκο μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη μας ομάδα, η συμμετοχή σου με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!


Ελευθερία Πέγιου

Η Ελευθερία Πέγιου ζει και εργάζεται στη Σκύδρα.
 Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Σάγγα και είναι μητέρα 3 παιδιών και γιαγιά μιας εγγονής.
Είναι απόφοιτος τεχνολογίας γεωπονίας και στο παρελθόν
εργάστηκε στην ΔΑΟΚ Πέλλας.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος.
Πολλά έτη είναι πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Σκύδρας " Άγιος Ιωάννης Πρόδρομος" και μέσα από τον σύλλογο εργάζεται ακούραστα για τη διατήρηση των παραδόσεων, των ηθών και εθίμων μας, εργάζεται εθελοντικά για τη στήριξη της κοινωνίας  μας και των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.
Η Ελευθερία μας τιμά με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη της από το 2019 και συνεχίζουμε μαζί το όμορφο ταξίδι στην αυτοδιοίκηση, με προτάσεις και θέσεις.
Συμπορεύεται λοιπόν και πάλι ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.
Ελευθερία μου, συνεχίζουμε μαζί, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365