Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Δημήτρης Ασβεστόπουλος υποψήφιος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο Δημήτρης Ασβεστόπουλος, με καταγωγή από τον Εξαπλάτανο, είναι Προϊστάμενος Καταστημάτων Πωλήσεων ΔΕΗ Πέλλας, Έδεσσας και Γιαννιτσών. Είναι Τοπογράφος – Γεωμέτρης και έκανε σπουδές στην  Εφαρμοσμένη Αγροοικολογία, την Ανάπτυξη Μεγάλων  Επιχειρήσεων, στις Τεχνικές Ασφαλείας και Διαπραγματεύσεων Κρίσεων. Είναι συνδικαλιστής της ΔΕΗ και Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας από το 2014 έως σήμερα.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που με την εμπειρία και τις γνώσεις του μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων του συνδυασμού μας, οι οποίοι σχετίζονται με την βελτίωση της καθημερινότητας, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και φυσικά την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας. Ο Δημήτρης τιμά με την παρουσία του την προσπάθεια μας και σίγουρα η βοήθεια του θα είναι αρκετά μεγάλη. Τον ευχαριστώ γιατί η σχέση και η φιλία μας  βασίζεται στον ανθρώπινο παράγοντα και την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό ,που δείχνει ο ένας προς τον άλλο.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία.

Καλή επιτυχία Δημήτρη.!!!

7 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε Δημήτρη τι καλύτερη επιλογή έκανες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάσου ότι σχολιάζεις κ δεν ξέρεις γραφή.... και θα πας να ψηφίσεις????

      Διαγραφή
  2. Αυτός κατέβηκε αρχικά με το ΠΑΣΟΚ, μετά τον Συριζα ήθελε πάλι να κατέβει σαν βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ κ τώρα στον Μπινο αφού πρώτα διασφαλίσει τους ψήφους γι αυτό μπαίνει πάντα στο τέλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε μπινο στις προηγούμενες εκλογές μας είχες φάει τα αυτιά με τις λεκτικές επιθέσεις σου προς το πρόσωπο του κυρίου Χατζηδημητρίου..ότι έχει στο συνδιασμό του άτομα τα οποία συριζοφερνουν..ότι είχε τον Ζαχαραδη και τον αείμνηστο Σωτηριάδη..τι έγινε φέτος? Και ο Ζαχαριάδης..και ασβεστοπουλος και ο αμπαρης στηριζόμενος από την ανήψια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψωμί δεν είχαμε... τυρί μας ήρθε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συριζοπασοκ είναι εδώ ενωμένο δυνατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν οι χρυσαυγιτες πάνε κάπου...οι σοβαροί δεν πρέπει να πάνε κάπου αλλού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365