Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Νοσοκομείο και στην αγορά της Έδεσσας ο Πέτρος Ζέρζης (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου

Στα πλαίσια των περιοδειών που πραγματοποιώ σε ολόκληρη την Π.Ε. Πέλλας, επισκέφτηκα το Νοσοκομείο της Έδεσσας. Εκεί συναντήθηκα με τον Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας Χρήστο Δόντσο και συζητήσαμε για όσα έχουν γίνει και γι’ αυτά που πρέπει να γίνουν για να ενισχυθούν τα δύο Νοσοκομεία του Νομού μας, καθώς επίσης και τα Κέντρα Υγείας. 


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια της πανδημίας έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στη στήριξη των δομών υγείας. Σε μια περίοδο όπου τα ζητήματα της υγείας έχουν έρθει σε πρώτο πλάνο, εμείς θα συνεχίσουμε με όσα μέσα διαθέτουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκα την αγορά της Έδεσσας. Η υποδοχή του κόσμου, πραγματικά ενθαρρυντική και οι συζητήσεις εποικοδομητικές. Ο κόσμος της Πέλλας αναγνωρίζει το σημαντικό έργο της Περιφέρειας και προσωπικά του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα. Αυτό δεν μας κάνει να εφησυχάζουμε. Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε και θα τα κάνουμε μαζί!

#βαδίζουμε_μπροστά

#για_την_Πέλλα_και_τους_πολίτες_της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365