Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Ονομάστηκε Σταύρος Γιαβάσης το γήπεδο της Ν. Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Ονομάστηκε Σταύρος Γιαβάσης το γήπεδο της Ν. Πέλλας

Σε μια αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε η διοίκηση του Μ. Αλέξανδρου Ν. Πέλλας, καθώς ονόμασε το γήπεδο του χωριού στην μνήμη του αείμνηστου τερματοφύλακα Σταύρου Γιαβάση, που ως γνωστόν είχε φύγει άδικα από την ζωή και μετά από τροχαίο δυστύχημα, μια είδηση που είχε σκορπίσει θλίψη σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πέλλας και όχι μόνο.

Μάλιστα οι γονείς του αδικοχαμένου Σταύρου μέσω του διαδικτύου, εξέφρασαν τις θερμές ευχάριστίες τους προς την διοίκηση του Μ. Αλέξανδρου Ν. Πέλλας.

Δείτε τι αναφέρουν:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την διοίκηση του ποδοσφαιρικού συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας και όλους τους φορείς που συμμετείχαν στην απόδοση ονομασίας του γηπέδου σε δημοτικό Στάδιο Σταύρος Γιαβασης, προς την μνήμη του αδικοχαμένου μας παιδιού. Μια ενέργεια που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Ευχαριστούμε πολύ. 

Αιωνία σου η μνήμη Σταύρο θα ζεις για πάντα στην καρδιά μας.»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365