Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Η Χαραμή Ασημένια υποψήφια με τον Δημήτρη Μπίνο

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΜΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ

Η Χαραμή Ασημένια με καταγωγή από τη Φούστανη υπηρετεί 32 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία με το βαθμό του Ανθυποσμηναγού με ειδικότητα Νοσηλευτικής στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Σήμερα υπηρετεί στο Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας με στόχο την καταπολέμηση του covid 19. Μιλά Αγγλικά και κατέχει δίπλωμα στην Πληροφορική. Συμμετείχε σε ειρηνευτικές εκδηλώσεις του ΝΑΤΟ ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος.


Μια νέα δραστήρια γυναίκα, γεμάτη διάθεση για προσφορά.


Αγαπά τον τόπο μας και θέλει να προσφέρει και μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης. Γι' αυτό, αποδέχτηκε την πρότασή μας και θα συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού μας, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365