Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σκύδρας: Άλλους επτά υποψήφιους ανακοίνωσε η Μαρία Παπαδοπούλου

Δείτε τις αναρτήσεις της υποψήφιας Δημάρχου Σκύδρας

Δείτε τις αναρτήσεις της υποψήφιας Δημάρχου Σκύδρας:


Αρνίδης Χρήστος

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !!

Ο Αρνίδης Χρήστος του Νικολάου και της Βασιλικής κατάγεται από τα Σεβαστιανά!

Σήμερα είναι παντρεμένος με την Ελισάβετ Παπαδοπούλου και μεγαλώνουν την κόρη τους στο χωριό των Σεβαστιανών!

Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων του ΤΕΕ Έδεσσας και από το 2004 εργάζεται ως μόνιμος στρατιωτικός!

Γόνος του χωριού αλλά και σήμερα γονιός που μεγαλώνει το παιδί του στο χωριό βλέπει την ανάγκη για τάξη, καθαριότητα και έργα!

Η διαρκής ανάγκη του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη του για το δήμο Σκύδρας και το τοπικό διαμέρισμα Σεβαστιανών , τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Σεβαστιανών !!


Δανηιλίδης Αλέκος

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !!

Ο Δανηιλίδης Αλέκος του Δανηίλ και της Ελένης γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Μάνδαλο !

Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Βαΐδου – Δανηιλίδου και έχει τρία παιδιά !!

Ο Δανηιλίδης Αλέκος είναι συνταξιούχος πρώην ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των χωματουργικών !!

Έχει διατελέσει πρόεδρος Μανδάλου στον Δήμο Μενήιδας με δήμαρχο τότε τον Τάσο Παπαδόπουλο με τον οποίο κατάφεραν να δημιουργήσουν 4 πομώνες ύδρευσης καθώς και την αντικατάσταση των σωλήνων αμίαντου σε όλο το υδρευτικού δίκτυο !

Επί των ημερών του η καθαριότητα του χωριού ήταν άψογη, όπως λέει και ο ίδιος «Δεν έβλεπες ούτε σακούλα» !

Ο Δανηιλίδης Αλέκος αγαπάει τα ζώα και είναι ένας ευαισθητοποιημένος πολίτης με πολύ ωραίες προτάσεις για τα αδέσποτα !

Η διαρκής ανάγκη του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη του για το δήμο Σκύδρας , τον Δήμο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μενιήδας !!


Καρατζόβαλης Κώστας

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε ! 

Ο Καρατζόβαλης Κώστας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σκύδρα !

Ήταν υπάλληλος του Δήμου Σκύδρας για 36 χρόνια, 3 μήνες και 16 μέρες !

Σήμερα είναι συνταξιούχος και ειδικός συνεργάτης του ΠέλλαNews!!

Πάντα μέσα στα κοινά, σημαιοφόρος στη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων και ιδρυτικό μέλος της εθελοντικής ομάδας διάσωσης Σκύδρας !

Όπως γράφει και ο ίδιος, «Αλλαγή σημαίνει αγάπη προς τον τόπο μας σημαίνει καθαρότητα και διαφάνεια. Εδώ μεγαλώσαμε, εδώ επιλέξαμε να ζήσουμε, εδώ εργαζόμαστε. Ο κάθε τόπος έχει τις ανάγκες του και ο δικός μας έχει πολλές. Χρειάζεται έναν δικό του άνθρωπο αυτός ο τόπος. Έναν άνθρωπο που τον έχει πονέσει και τον έχει αγαπήσει.»

Ο Κώστας Καρατζόβαλης είναι ένα καθαρό πρόσωπο με ευγένεια ψυχής και αγάπη !

Την αγάπη αυτή και τη θέληση ψάχνουμε!

Έχει όρεξη να ασχοληθεί με τον τόπο του!

Η αγάπη του λοιπόν και η θέληση του για μια καλύτερη Σκύδρα, τον δήμο που τον γέννησε και μεγάλωσε, τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Σκύδρας !!


Ιωάννα Λιάπουρα

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε ! 

Η Ιωάννα Λιάπουρα του Γεώργιου και της Κυριακής κατάγεται από τα Καλύβια Σκύδρας !

Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παπάζογλου από τα Καλύβια και έχουν δύο γιούς !

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας !

Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στο κτηματομεσιτικό γραφείο της Αριάδνης και του Ιωάννη Δανακάκη !

Την ώθηση της ενασχόλησης με τα κοινά της την έδωσε ο χρόνος που δαπανεί με τα παιδιά της στο χωριό των Καλυβίων και η συνειδητοποίηση της έλλειψης υποδομών και χώρων αναψυχής για τα παιδιά και τους ενήλικες !

Η Ιωάννα Λιάπουρα με πολλές ιδέες και προτάσεις για τον τόπο καταγωγής της και η ανάγκη της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο την ώθησαν να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Καλυβίων!!


Καλαϊτζόγλου Ευμορφίλη

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε ! 

Η Καλαϊτζόγλου Ευμορφίλη (Μόρφω), κόρη του Ιάκωβου και της Ελένης, εγγονή του κυρ – Αντώνη του Γεωργιαδή του ταξιτζή και της Τούλας!

Είναι πτυχιούχος του τμήματος «Εφαρμογών Πληροφορικής στην Οικονομία και στην Διοίκηση» και του τμήματος «Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής» του Α.Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας !

Έχει εργαστεί σε συσκευαστήρια, κονσερβοποιεία, συνεταιρισμούς, στον χώρο της εστίασης και ως λογίστρια σε γραφεία των δήμων Σκύδρας και Νάουσας !

Σήμερα είναι ελεύθερος επαγγελματίας και έχει το δικό της Λογιστικό – Φοροτεχνικό – Ασφαλιστικό γραφείο στην πόλη της Σκύδρας !

Μένοντας στους δήμους Νάουσας, Γρεβενών, Κοζάνης και πλέον ως ενεργός δημότης του Δήμου Σκύδρας μπορεί να διακρίνει τα κακώς και καλώς κείμενα του δήμου μας, τις ελλείψεις και τις πολλές δυνατότητες ανάπτυξης της πόλης και των χωριών μας!

Λάτρης του εθελοντισμού με συμμετοχή σε ομάδες καθαρισμού και του κοινωνικού φροντιστηρίου του Δήμο Νάουσας !

Η διαρκής ανάγκη της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη της για τη Σκύδρα, τον δήμο που δραστηριοποιείται επαγγελματικά, την ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σκύδρας !! 


Κρητίδης Κωνσταντίνος

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !

Ο Κρητίδης Κωνσταντίνος του Στυλιανού και της Ανδρονίκης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Προφήτη Ηλία !

Είναι ενεργός αγρότης και κτηνοτρόφος !

Συμμετέχει στην ομάδα με πολλές προτάσεις και ιδέες για τον αναγκαίο εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της αγροτικής υποδομής της περιοχής μας!

Η διαρκής ανάγκη του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη του για το δήμο Σκύδρας , τον Δήμο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Προφήτη Ηλία !! 


Ναουμίδης Ναούμ

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε ! 

Ο Ναουμίδης Ναούμ (Μάκης) του Βασιλείου και της Ελένης, σύζυγος της Μαρίας Ναουμίδου το γένος Τζιώτζιου και πατέρας δύο παιδιών του Αντώνη και του Βασίλη!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λιποχώρι !

Ήταν οικοδόμος και σήμερα είναι συνταξιούχος !

Όπως λέει και ο ίδιος «Το Λιποχώρι έχει πολλά προβλήματα ! Μόλις βγούμε οι προτάσεις και οι συζητήσεις θα είναι πολλές ! »

Η διαρκής ανάγκη του για προσφορά στο χωριό του και στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη του για το δήμο Σκύδρας , τον Δήμο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Λιποχωρίου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365