Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

ΦΩΤΟ: Οι μαθητές του ΓΕΛ Αριδαίας συγκέντρωσαν τρόφιμα για τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Αξιέπαινη κινηση

Σε μία εποχή όπου η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά αναδεικνύονται ως πρωταρχικές αρετές, οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Αριδαίας έδειξαν τον πραγματικό τους χαρακτήρα. Συγκεντρώνοντας το ποσό των 457 €, αγόρασαν διάφορα τρόφιμα και κουβέρτες, στηρίζοντας έτσι τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Η πρωτοβουλία των νέων μαθητών αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα της σημασίας της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και της διακίνησης αγάπης και υποστήριξης προς τους συνανθρώπους μας. Ενώ η Θεσσαλία βιώνει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της, η γενιά των νέων από την Αριδαία προσφέρει φως ελπίδας και αλληλεγγύης.

Τα μέλη του διδακτικού και διαχειριστικού προσωπικού του Γενικού Λυκείου Αριδαίας, καθώς και ολόκληρη η τοπική κοινότητα, είναι περήφανα για την πρωτοβουλία των μαθητών, οι οποίοι προέβησαν σε αυτήν την ανιδιοτελή και ενδεικτική πράξη καλοσύνης.

Με αυτήν την ενέργεια, τα παιδιά έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα: ότι η νεολαία είναι έτοιμη και πρόθυμη να σταθεί δίπλα στους συνανθρώπους της, σε κάθε δύσκολη στιγμή. Είναι πράξεις σαν κι αυτές που μας υπενθυμίζουν τη δύναμη της ανθρωπιάς και της κοινωνικής συνοχής.

Εύχομαστε σε όλους όσους πλήττονται από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας να βρουν τη δύναμη να ανακάμψουν σύντομα, γνωρίζοντας ότι δεν είναι μόνοι τους σε αυτήν τη μάχη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365