Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Απάντηση Μπάτση σε Παρούτογλου για τις παιδικές χαρές: «Κομμάτι της αντιπολίτευσης βλέπουμε ότι άρχισε πάλι τον λαϊκισμό και τις παραπλανητικές πρακτικές»

Δείτε την ανάρτηση
Το φαινόμενο του πανικού και της σύγχυσης κάποιων παραμονές εκλογών αποδεικνύει την προχειρότητα και την έπαρση τους .

Κομμάτι της αντιπολίτευσης βλέπουμε ότι άρχισε πάλι τον λαϊκισμό και τις παραπλανητικές πρακτικές.

Το θέμα των παιδικών χαρών το έχουμε αναδείξει και έχουμε ασχοληθεί διεξοδικά από την πρώτη στιγμή.
 Προτεραιότητα μας αποτελούσε πάντα η ασφάλεια των παιδιών και σε αυτή την κατεύθυνση κινηθήκαμε καθώς είμαστε η δημοτική αρχή που κατασκεύασε πάνω από 20 παιδικές χαρές με πιστοποιημένα παιχνίδια σε όλα τα χωριά! 

Είμαστε η δημοτική αρχή που ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 2020,2021,2022,2023 δαπανούμε σημαντικά κονδύλια για συντηρήσεις παιδικών χαρών και για αδειοδοτήσεις και πιστοποιήσεις!
Όλα αυτά υπάρχουν σε διαύγεια και είναι διαδικασίες που μεριμνά ο Δήμος μέσω της Τεχνικής Υπηρεσίας όπου παρακολουθείτε με τον πλέον επίσημο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η νομιμότητα, η αδειοδότηση και η ασφάλεια όλων των παρευρισκόμενων στον χώρο!
Κάθε παιδική χαρά πληροί όλα τα κριτήρια νομιμότητας με τους απαραίτητους χώρους, τις απαραιτητες αποστάσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό με βρύση και κάδο!

Αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο ας μας απαντήσουν το 2011 έως το 2014 που διοικούσαν οι ίδιοι τους τοποθέτησαν έστω μια κουνια;
Ασχολήθηκαν έστω με μια παιδική χαρά; Μπήκαν σε διαδικασία να βγάλουν άδεια λειτουργίας και να εξασφαλίσουν την ασφάλεια σε έστω και μια παιδική χαρά; 

Το όψιμο ενδιαφέρον τους δεν πείθει !
Ας κουνήσουν λοιπόν το δάχτυλο στον καθρέπτη και να πουν αλήθειες παρά ευχολόγια και πληρωμένες υποσχέσεις!











17 σχόλια:

  1. Υπομονή ακόμα λίγο κύριε μπατση τα ψωμιά τελειώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας δήμαρχε !! Και στο χωριό μου κάνατε παιδική χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν βγάζεις και τις παιδικές χαρές στα χωριά δήμαρχε??? Όλες παράνομες και υπερβολικά επικίνδυνες.... αν θέλεις πήγαινε Ανατολικη Αλμωπία να δεις τι έχεις κάνει... ααααα επίσης σε κάποια χωριά λειτουργούν και οι παλιές παράνομες επειδή δεν τις ξηλωσατε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο για τη νομιμότητα ενός πάρκου που έχει μια δεκαπενταετία (ακόμα και μετά την ανακαίνιση του) κλειδωμένη την είσοδο ; Ω ΡΕ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Μπάτση ,κύριε Γιάντση ή Χατζηγιαννίδη και λοιποί...εμεις δεν ζούμε εδώ?
    Ερχόσασταν τα απόγευματα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και δεν σας βλέπαμε?
    Τολμούσε να έρθει κάποιος αντιδήμαρχος κάποιο απόγευμα να κάτσει με τους γονείς έστω και λίγο ? ποτέ! Ίσως περαστικοί όταν δεν είχε κόσμο..
    Το πάρκο κυκλοφοριακής επι 4 χρόνια ήταν παρατημένο και λεηλατημένο...είχε περιουσιακά στοιχεία ο χώρος, που κλάπηκαν κλπ γιατί ήταν αφύλακτος ξέφραγο αμπέλι.Αδέσποτα παντου, διαλυμένα παιχνίδια, φθορές παντου, σπανιότατα καθαριότητα απο εργάτες.Δεν είμαστε υπερ ουτε Μπίνου ούτε Παρούτογλου.Είμαστε υπερ των παιδιών.Το πάρκο αυτό ήταν εγκατελλημένο και εμφανίστηκαν κάποιες εργασίες μόλις φέτος.Ναι φέτος κάτι έγινε...4 χρόνια όμως άφαντοι...Τις ίδιες ευθύνες θα έχει και η επόμενη διοίκηση του Δήμου όποια κι αν είναι.Αλλά όχι και η εγκατάλλειψη να φαίνεται έργο.
    Ζούμε εδω...σε ευρωπαικό κράτος και απαιτούμε αυτά που πρέπει.
    Όχι αυτα που μπορείτε.Μάλλον είναι λίγα αυτα που προσφέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με το να νομίζεις ότι την τελευταία στιγμή πριν το τέλος του αγώνα προσπαθείς ανεπιτυχώς να δείξεις ότι είσαι άξιος και ότι κάνεις πράγματα για την Αλμωπία και τα χωριά μας,,, κοροϊδεύεις και υποτιμάς τούς συμπολίτες του τόπου μας.... Πρώην Φανατική οικογένεια ψηφοφόρων σου,,, είσαι απογοήτευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δλδ μας λέτε πως μπορούσατε να κάνετε διάφορα πράγματα για τον δήμο και τα βλέπουμε το τελευταίο 20ημερο ;; Τα υπόλοιπα χρόνια που εισασταν ;; Μας θεωρείτε χαζούς ? Σας ψηφίσαμε κύριε Μπάτση αλλά τώρα μόνο μαύρο για εσάς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραία ανάρτηση χωρίς τα σύνηθες γραμματικά και συντακτικά λάθη!! Μόνο αυτό ήταν το καλό από την όλη ανάρτηση του Δημάρχου .Τα υπόλοιπα είναι " λόγια ν'αγαπιομαστε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτά τα 4 χρόνια που λέτε όλοι σας φτάνει αυτή η καραμέλα, αλλάξτε γεύση..2 χρόνια πανδημία τα πάντα κλειστά πουθενά έργα, 1 χρόνο με τον κύριο παρουτογλου μαζί που ξαφνικά έφυγε, και στην ουσία 1 χρόνο Δήμαρχος, ξέχασα έπρεπε να έχει μαγικό ραβδί...Κύριε Μπατση κλείστε τα αυτιά σας στους λασπολογους και κάντε αυτό που πρέπει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικαιολογιες ειναι ! αλλοι δημοι εν καιρο πανδημιας φερανε εργα στο τοπο τους ! καποιοι δημοι της χωρας μας ψηφιοποιησαν τις λειτουργιες υπερ των κατοικων τους . ωραια λογικη εχετε , εναν χρονο δημαρχος αλλα ο μισθος επεφτε για τα υπολοιπα χρονια σωστα ?? Η ουσια ειναι το απολυτο τιποτα !!

      Διαγραφή
    2. Ψωμοτύρι έχει γίνει η δίχρονη θητεία αν είναι δυνατόν! Ίσα ίσα ήταν η ευκαιρία να γίνουν ΟΥΣΙΩΔΗ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΕΡΓΑ ΛΟΓΩ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Να σκέφτεστε κάποιοι πριν γράψετε και αυτό πηγαίνει και στην ομάδα του κυρίου μπατση που συντάσσει αυτά τα τρομερά σκετσάκια!
      Με εκτίμηση, ένας δυσαρεστημένος κατοικος Αριδαιας.

      Διαγραφή
  10. Κύριε μπατση τελειώνουν τα ψωμιά τρέμετε τρέμετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και με κορονοίό κάποιοι βρήκαν τρόπους.Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όπως και δεν θα υπάρχουν και για τους επόμενους.Όσοι δεν έχουν έτοιμα χρήματα για έργα θα έχουν σοβαρό πρόβλημα.Δεν ζούμε στις εποχές που υπάρχει χρόνος προσαρμογής ,χρόνος να μάθουμε κλπ.Αναλαμβάνεις και κάνεις έργα.Δεν μπορείς ? πας σπιτι.
    Εδω ζούμε ! Στην Ευρώπη της προόδου και του Πολιτισμου.Πολλά .εργα για να είναι η Καρατζόβα και το Σούμποτσκο ψηλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου ΕΝΑΝ Δήμο που εν καιρό πανδημίας έκανε έργα?αν δεν έχεις γνώση και απλά λες αυτά που σου λένε να λες λυπάμαι αλλά η νοοτροπία δεν αλλάζει ποτε..

      Διαγραφή
    2. Αυτό ακριβώς, δεν αλλάζεις με τίποτα εσύ.

      Διαγραφή
  12. Δεν ξέρω στα υπόλοιπα χωριά τι έγινε, αλλά στο Θεοδωράκι δεν έγινε τίποτε απολύτως. Η παιδική χαρά παραμένει ως έχει εδώ και 30 χρόνια. Δεν το συζητώ για έργα, ΤΙΠΟΤΕ. Προεκλογικά έκλεισαν πέντε τρύπες στην είσοδο του χωριού και τοποθέτησαν στάσεις λεωφορείων. Τόσα μπόρεσαν να κάνουν για το χωριό ο πρόεδρος και ο Δήμαρχος. Έχουμε τον ίδιο πρόεδρο για 12 χρόνια. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάντως να ξέρεις στα βίντεο που ανεβάζεις μόνο ρεζίλι γίνεσαι, μόνο λόγια χωρίς ουσία,η ξύλινη γλώσσα 😛😛 της πολιτικής,λες για έργα που μόνο στην φαντασία σας υπάρχουν και υλοποιούνται, εμείς γιατί δεν τα βλέπουμε? Η υλοποίηση, της υλοποίησης την υλοποίηση.... υλοποίηση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365