Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Σε «μπελάδες» ο Αλμωπός Αριδαίας

Σε «μπελάδες» ο Αλμωπός Αριδαίας

Ο Αλμωπός Αριδαίας δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμα και με αποβολή από το πρωτάθλημα.

Σε απολογία κλήθηκε ο Αλμωπός που φαίνεται πως έχει μπει σε πολύ μεγάλους μπελάδες ενόψει της νέας χρονιάς και δεν γνωρίζει κανείς τι θα γίνει. Μάλιστα το μεσημέρι της Τρίτης ο Αλμωπός κλήθηκε να καταθέσει για αυτό το γεγονός αλλά και για τις δεκάδες αιτήσεις για καταπτώσεις εγγυητικής.

Η ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:

Την Πέμπτη 14.09.2023 και ώρα 12:00, την ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, για την πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται στο άρθρο 2 και στο άρθρο 3 παρ δ του παραρτήματος Α του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σύμφωνα με τις παραγράφους 3, 4, 7 του άρθρου 77 Α του νόμου 2725/1999 (Α΄ 121), σε συνδυασμό με την παράγραφο 8Α του άρθρου 78 και την παράγραφο 2, εδάφια 3, 4, 5 του άρθρου 3 του ίδιου νόμου.

7 σχόλια:

  1. Έκλεισε ο κύκλος που χαρήκαμε όλοι. Τώρα ο πολεμιστής θα αποσυρθεί σαν τον Αχιλλέα στην σκηνή του να μετρήσει τις πληγές του. Αρκετές πονάνε ακόμα ….Τώρα έχουν σειρά άλλοι γενναίοι να βγουν μπροστά. Άλμωπα Σ ευχαριστούμε για τις ωραίες σπουδαίες στιγμές που χάρισες στον τόπο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να υπήρχε ένα φως φίλε μου.Μια ελπίδα.Ένα θαύμα.

      Διαγραφή
  2. Τετέλεσται.
    Όπως τα βλέπω τα πράγματα, πάμε για νέα κλήρωση στην Α1 της Πέλλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πεσει θα πεσει β τοπικο...μην λετε εξυπναδες μερικοι!!!

      Διαγραφή
  3. Μόνο κατηγορίες και ειρωνικά σχόλια ήταν κάποιοι, ντροπή αυτούς που άφησαν την ομάδα στο έλεος της τύχης της,που είναι αυτοί οι επιχειρηματίες της περιοχής μόνο λόγια είναι,το καμπανάκι του κυνδινου χτυπούσε απο πέρσι αλλά κανείς δεν το άκουγε μόνο τα έβαζαν μερικοί με τον δήμαρχο γιατί να δώσει λεφτά στην ομάδα έλεγαν τώρα τι??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάποιοι άνθρωποι έκαναν υπέρβαση.
    Οι υποψήφιοι δήμαρχοι τι άποψη έχουν για όσα γίνονται στον Αλμωπό? ο κ.Μπίνος και ο κ.Παρούτογλου τι λένε? ο Μπάτσης συμμετείχε λόγω της θέσης του πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευθύνη έχουμε όλοι. Ένας προς ένας οι κάτοικοι της Αλμωπίας, και πιο πολύ όλοι οι όσοι δεν βοήθησαν την ομάδα στις δύσκολες αυτές οικονομικές συγκυρίες. Για τους ντόπιους που πολεμούσαν την ομάδα, ας βγάλουν αλλού τα απωθημένα τους, που μάλλον ήταν να γίνουν η να κάνουν τα παιδιά τους ποδοσφαιριστές ή μεγαλοπαράγοντες σε μια επαγγελματική ομάδα. Καταφέραμε να αφανίστηκε τον Αλμωπό. Ντροπή μας. Αλμωπαρα μια ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365