Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Έδεσσας: Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Τσεπκεντζή

Δημιουργήθηκε ένας πρωτοφανής σε ποιότητα αυτοδιοικητικός οργανισμός

Κατατέθηκε από την Κοινωνία σε Κίνηση το ψηφοδέλτιο της ελπίδας και της προοπτικής για την Έδεσσα και τη Βεγορίτιδα!


Ένα ψηφοδέλτιο που χτίστηκε βήμα-βήμα , από τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Τσεπκεντζή και τα μέλη του συνδυασμού έπειτα από διάλογο με τον κάθε υποψήφιο Δημοτικό και Τοπικό σύμβουλο!


Συγκροτήθηκε από συνδημότες μας που αποφάσισαν τη συμμετοχή τους αυτοβούλως, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς επείγουσες ατομικές ανάγκες, χωρίς οποιασδήποτε μορφής πίεση, έχοντας μοναδικό όνειρο την πρόοδο της περιοχής!


Δημιουργήθηκε ένας πρωτοφανής σε ποιότητα αυτοδιοικητικός οργανισμός, ο οποίος υπερβαίνει τις κομματικές, κοινωνικές , επαγγελματικές και πάσης μορφής άλλες διαιρέσεις, αφού αυτοσκοπός του ήταν να εκπροσωπήσει και τον τελευταίο πολίτη μέσα από ένα πρωτόγνωρο ¨άνοιγμα¨ σε όλη την κοινωνία με μία καθολική ανανέωση! 


Θεωρούμε ότι το επιτύχαμε!


Ζητάμε λοιπόν από τον κάθε πολίτη, που με την επιλογή του στις 8 Οκτωβρίου  θα καθορίσει το μέλλον του τόπου και των παιδιών του, να εξετάσει εξονυχιστικά πρώτα τους επικεφαλής των συνδυασμών και έπειτα  έναν προς έναν τους υποψηφίους αυτών. 


Να διαπιστώσει ποιοι περπατάνε στη γη του, ποιοι ζουν και αναπνέουν με τους συμπολίτες τους ,ποιοί βιώνουν ουσιαστικά τα προβλήματα, ποιοί αποτελούν κύτταρο της κοινωνίας και δεν αισθάνονται μία ιδιότυπη ελίτ.


Ποιοι μπορούν να εγγυηθούν ουσιαστικά την ασφάλεια, προστατεύοντας  την ευγενή καλλιεργημένη φύση των ανθρώπων του τόπου μας και το φιλήσυχο πνεύμα τους.


Σε αυτές τις εκλογές πρώτα από όλα αποφασίζουμε ποιοι είμαστε.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365