Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Χρήστος Νιβουρλής υποψήφιος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Ο Χρήστος Νιβουρλής, με καταγωγή από την Ίδα, είναι ένας επιτυχιμένος αγρότης και Πρόεδρος του Α.Σ. ΝΕΑ ΜΕΛΙΣΣΑ της οποίας υπάρχει παράρτημα στην Ίδα ,όπου γίνεται η παραλαβή των αγροτικών προιόντων. Με την αυτοδιοίκηση ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια αρχής γενομένης το 1998 . Σήμερα είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2019 μετέχοντας στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου ως γραμματέας του.

Δυναμικός και εργατικός, σταθερός στις απόψεις του με αρχές και αξίες, γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής μας και θέλει να συμβάλλει στην επίλυσή τους. Άλλωστε, είναι απ' τους ανθρώπους που με τη ζωή τους αποδεικνύουν καθημερινά ότι δεν τη φοβούνται τη δουλειά.

Γι' αυτό, αποδέχτηκε την πρότασή μας και θα συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού μας, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Καλή Επιτυχία Χρήστο.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365