Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Επίσκεψη του Δημάρχου Μπάτση Χρήστου και των Αντιδημάρχων στα σχολεία του Δήμου μας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Μπάτσης Χρήστος, εν συνοδεία της Αντιδημάρχου και Προέδρου Σχολικής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Νάνου Πολυξένη, επισκέφθηκε σήμερα κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και την τέλεση του Αγιασμού, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, στο οποίο παρέστη ο κύριος Αγγελίδης Νικόλαος, Σύμβουλος Εκπαίδευσης Δασκάλων.

 

Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος και η κ. Νάνου Πολυξένη επισκέφθηκαν τους μαθητές και τους καθηγητές στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, το ΕΕΕΕΚ και το 2ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας, στα οποία παρέστη η κυρία Βαμβάκη Άννα, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας.

 Ύστερα της τελέσεως των Αγιασμών, ο Δήμαρχος Αλμωπίας ευχήθηκε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να έχουν μια δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρονιά γεμάτη γνώσεις και εμπειρίες. Έπειτα, οι μαθητές και οι μαθήτριες εισήλθαν στις τάξεις τους ώστε να παραλάβουν τα βιβλία που θα τους συνοδεύουν καθ’ όλη τη νέα σχολική χρονιά. 

Παράλληλα, Αντιδήμαρχοι εκπροσώπησαν σήμερα το πρωί τον Δήμαρχο Αλμωπίας, στις σχολικές δομές του Δήμου μας όπου και ευχήθηκαν με την σειρά τους στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, καλή σταδιοδρομία στη νέα σχολική χρονιά.


1 σχόλιο:

  1. έγινε δουλειά στα σχολεία τις προηγούμενες μέρες ή τώρα ψαχνόμαστε?
    ας αφήσουμε τα υπουργεία κλπ.Μόνοι μας...χωρίς βοήθειες πάμε γερά για προκοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365