Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Νίκος Παρούτογλου για παιδικές χαρές: Προσκαλώ τους υπεύθυνους σε δημοσια ενημέρωση των πολιτών

Δείτε την ανάρτηση

Παρατηρώντας τις τελευταίες ημέρες να ξεφυτρώνουν παιδικές χαρές αναρωτιέται κανείς αν πρέπει κάποια έργα που πραγματικά τα έχουμε ανάγκη να περιμένουν τόσα χρόνια για να γινουν ουσιαστικα προεκλογικά.


Πολλές φορές έχουμε ανοίξει ως παράταξη το συγκεκριμένο θέμα καθώς και  το θέμα της καταλληλοτητας των υφιστάμενων παιδικών χαρών.  Είναι λειτουργικές? Έχουν πιστοποίηση? Υπάρχει περιοδικός έλεγχος και συντήρηση; Φυσικά δεν απαντήθηκε σε κανένα δημοτικό συμβούλιο.


Το ερώτημα σήμερα είναι, αυτές οι παιδικές χαρές που φτιάχνονται πληρούν τις προϋποθέσεις ή είναι για ακόμη μια φορά στάχτη στα μάτια;

Προστατεύονται τα παιδιά μας ή μπροστά στην ψηφοθηρία των τελευταίων ημερών δεν υπολογίζουμε τίποτα; 

Προσκαλώ τους υπεύθυνους σε δημοσια ενημέρωση των πολιτών. Όλοι οφείλουμε να γνωρίζουμε τις προϋποθέσεις που εκτελούνται αυτές οι παρεμβάσεις και τις προδοαγραφές που τηρούνται. Παραθέτουμε τη σχετική νομοθεσία και αναμένουμε απαντήσεις.

Με τις ζωές δεν παίζει κανείς.







13 σχόλια:

  1. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε λίγο ρε φίλε θα μας πεις ότι ο Παρούτογλου ήταν Δήμαρχος.
      Επι της ουσίας περιμένουμε Υπεύθυνη απάντηση απ τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για τις παιδικές χαρές ,έναν αντιδήμαρχο που ειναι εν ενεργεία και πληρώνεται κανονικά γιατί ο Δήμος δεν είναι σε διακοπές όυτε έχει παραιτηθεί κάποιος απ ότι ξέρουμε...

      Διαγραφή
    2. Συνκυβερνηση κυριε κάνανε...δεν είναι υπεύθυνος κ αυτός για κάποια θέματα που πέρασαν εκείνη την 2ετια;;

      Διαγραφή
  2. Πες τα , γιατί μας θεωρούν πια και χαζούς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει αρμόδιος Αντιδήμαρχος ή λείπει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Ίδα αυτό που έκαναν ήταν αστείο !!! Εν τω μεταξύ εκει αντι να φιάξουν μπροστα στην Εκκλησία κάποια παρέμβαση (Εκκλησία πάνω σε ταχείας κυκλοφορίας σημείο μόνο στην ελλάδα θα δεις φυσικά...έλεος ) ασχολούνται με κοινωνικότητες λέει ο ένας και οτι ναναι....Η παιδική Χαρά στην Ίδα δεν υφίσταται.Σκουριασμένα σίδερα μέσα σε φωλιές φιδιών μονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταχείας κυκλοφορίας μέσα σε χωριό που το είδες εσυ? Σε δώσανε και δίπλωμα...

      Διαγραφή
  5. Για γέλια αντιπολίτευση! Μέχρι και η αναπνοή του δημάρχου θα σας φταίει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ετοιμάσου κύριε μπατση ακόμα λίγο έμεινε υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο παιδικές χαρές σε χωριά.... χαχαχαχα η μία απόλυτα επικίνδυνη και η άλλη νέα πρότυπα... δεν σας είπε κανείς ότι πρέπει να φύγει η παλιά πρώτα?? Ανύπαρκτοι σε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εσείς που έχετε μικρά παιδιά ,δεν σας απασχολεί ιδιαιτέρως το θέμα? Αν δεν ενδιαφέρεται ο γονιός για τις παιδικές χαρές ,ποιός θα ενδιαφερθεί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας μη κάνουμε ούτε παιδικές χαρές τότε κ Παρουτογλου! Αν είναι δυνατόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η παιδική χαρά στο χωριό μου ήταν εδώ και 15 χρόνια η ίδια μόλις βγήκε ο Δήμαρχος όλα τα άλλαξε !!! Μια νέα παιδική χαρά που πλέον παίζουνε τα παιδιά μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365