Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Πειραιάς: Βίντεο - ΣΟΚ δείχνει το πλήρωμα του πλοίου να σπρώχνει από τον καταπέλτη τον ταξιδιώτη που σκοτώθηκε!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Aποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο από τον πνιγμό του 36χρονου στον Πειραιά που έφερε στο φως το protothema.gr. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Τραγωδία σημειώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, όταν 36χρονος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πλοίο που αναχωρούσε και πνίγηκε.


Βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το protothema.gr προκαλέι σοκ. Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η προσπάθεια του 36χρονου να ανέβει στο πλοίο ενώ το πλήρωμα του Blue Horizon έχει λύσει κάβους. Ο άτυχος επιβάτης το προλαβαίνει και ανεβαίνει στον καταπέλτη του πλοίου που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει.


Κι ενώ ο 36χρονος έχει καταφέρει να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, δύο άτομα από το πλήρωμα του Blue Horizon τον πλησιάζουν και τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο! Ο άντρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα, στα απόνερα των κύριων μηχανών του μεγάλου επιβατηγού οχηματαγωγού!


Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Παρ’ ότι το Blue Horizon αναχώρησε κανονικά με προορισμό το Ηράκλειο, επέστρεψε στον Πειραιά, προκειμένου να προχωρήσουν τόσο η διαδικασία της προανάκρισης για το τραγικό συμβάν, όσο και οι πρώτες καταθέσεις.


Λίγο αργότερα συνελήφθησαν ο καπετάνιος και το πλήρωμα για το συμβάν.


Στελέχη του λιμενικού σώματος επιλήφθησαν για το συμβάν, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365