Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

«Σε καλό δρόμο η άρση της συγχώνευσης του Δημ. Σχολείου της Θηριόπετρας»

Δελτίο Τύπου Δ. Σταμενίτη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας κ. Κατσαρό είχε σήμερα, 06 Σεπτεμβρίου 2023, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Πέλλας κ. Διονύσης Σταμενίτης αναφορικά με το ζήτημα της άρσης της συγχώνευσης του Δημοτικού Σχολείου της Θηριόπετρας με το Σχολείο του Εξαπλατάνου.

 

Ο Γενικός ενημέρωσε τον Υφυπουργό, ότι μετά από την εξέταση του αιτήματος που κατατέθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η άρση της συγχώνευσης. Ακολούθως, αναμένεται η θετική εισήγηση από τη Διεύθυνση Επεξεργασίας Κανονιστικών και Νομοθετικών Πράξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, ώστε το αίτημα να εγκριθεί και από το Υπουργείο Οικονομικών και εν συνεχεία να εκδοθεί η σχετική ΚΥΑ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365