Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Συνόδευσε τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην περιοδεία του στην Πέλλα η Ράνια Αντώνιου (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο 
Στην περιοδεία του Περιφερειάρχη  Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στην Πέλλα, συμμετείχε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, Ράνια Αντωνίου.

Η κα Αντώνιου συνόδευσε τον Περιφεριάρχη σε Έδεσσα και Κρύα Βρύση, όπου είχε επαφές με πολίτες και τοπικούς φορείς, ενώ έγινε αναφορά στα έργα που έχουν γίνει στην Πέλλα επι θητείας Τζιτζικώστα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι έγινε στάση στο χωριό καταγωγής της κυρίας Αντωνίου, τα Εσώβαλτα Πέλλας, όπου τόσο η ίδια όσο και ο Περιφερειάρχης έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κατοίκους.

Δείτε τις φωτο:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365