Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφήνει οριστικά το «σανίδι»: Οι δύο επαγγελματικοί δρόμοι «έκπληξη»

Διαβάστε Παρακάτω

Οριστική αλλαγή καριέρας για τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, σκέφτεται το ενδεχόμενο να εργαστεί σε διαφορετικά επαγγέλματα.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Super Κατερίνα»  o ηθοποιός σκέφτεται είτε να γίνει οδηγός ταξί ή ιδιοκτήτης καφενείου στα Γιάννενα!



Δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο ηθοποιός «αυτό που έχει στο μυαλό του είναι μήπως να γίνει ταξιτζής, να οδηγεί ένα ταξί ή να ανοίξει ένα καφενείο στα Γιάννενα, τον τόπο από όπου κατάγεται».


«Έχει πουλήσει πολλά προσωπικά του αντικείμενα για να μπορέσει να ζήσει. Τα προβλήματά του τα οικονομικά είναι σημαντικά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365