Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Δέσποινα Βασιλειάδου: Με μεγάλη ανταπόκριση οι επισκέψεις της σε Τ.Κ. της Π.Ε. Πέλλας

Δελτίο Τύπου

Συγκινητική και πολύ μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου, όπως και η αγάπη που δέχεται κατά την περιοδεία της στις Κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας η Δέσποινα Βασιλειάδου, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας.  


Στις επισκέψεις της αυτές, έχει τη δυνατότητα να μιλήσει και να παρουσιάσει τα έργα της «Αλληλεγγύης» και του Αποστόλου Τζιτζικώστα, όπως και τις προτάσεις τους για το μέλλον! Με τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου συνεχίζει μπροστά για την «Πέλλα που πρέπει και οφείλει να πρωτοπορεί», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα αυτές τις τρεις ημέρες (Παρασκευή 15/9, Σάββατο 16/9 και Κυριακή 17/9 είχε ένα γεμάτο πρόγραμμα επισκέψεων και συμμετοχή σε εκδηλώσεις. 

Συγκεκριμένα την Παρασκευή επισκέφτηκε την Έδεσσα, ενώ το απόγευμα το Λουτροχώρι, το Αρσένι, την Πετριά, το Πλεύρωμα και το Ριζό. Το Σάββατο παραβρέθηκε στα εγκαίνια του ιερού παρεκκλησίου του Αγίου Παντελεήμονος στο Δαμιανό όπου τελέστηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ Ιωήλ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφτηκε την Πέλλα, τη Νέα Πέλλα, την Παραλίμνη ενώ παρακολούθησε και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Μεγαπλάτανο. 

Σήμερα, η κα Βασιλειάδου περιόδευσε το πρωι σε Γιαννιτσά και Μελίσσι και το βράδυ βρέθηκε σε Άνυδρο, Προφήτη Ηλία ενώ θα παρακολουθήσε και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Μάνδαλο. 

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα συνεχίσει τις επισκέψεις της και στις υπόλοιπες πόλεις και κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για να βρεθεί με τους πολίτες και να ακούσεις τις προτάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365