Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Μ. Χισκάκη: Όλα αυτά μας σκότωναν τα προηγούμενα χρόνια

Δείτε την ανάρτηση

Είμαι πολύ χαρούμενη που στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ και κυρίως στο τμήμα Δημοσιογραφίας, διδάσκονται τη διαχείριση των κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων! 

Ξέχασαν όμως, μάλλον, να τους πουν ότι η καύση κενών συσκευασιών αποτελεί κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία και απειλεί άμεσα την ανθρώπινη ζωή. Και επίσης ότι η καύση φυτοφαρμάκων απελευθερώνει τοξικές ουσίες όπως φουράνια, αρωματικοί υδρογονάνθρακες  και η καύση συσκευασιών απελευθερώνει διοξίνες, φουράνια, αρωματικοί υδρογονάνθρακες, αιωρούμενα σωματίδια. Όλα αυτά μας σκότωναν τα προηγούμενα χρόνια.

Φταίει κανείς ή όλοι είναι αμέτοχοι;

6 σχόλια:

  1. υπάρχει κάποιος ειδικός να σχολιάσει ή κι εδω έχει άποψη ο Ιγνάτης με τα πρόβατα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....οχι όχι μόνο ο Μπατσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μελιτα οι του Γλου δεν σε θέλουν καθόλου επειδή τους τα χώνεις και ξεφουρνίζεις τα ψέματα τους ,,θα σκάσει η φουσκα σας ο κόσμος δεν είναι χαζός και για αυτό δεν θα ξανά βγεις ογλου.. σας ξέρουν, δυστυχώς για σας ευτυχώς για μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ααα γι'αυτό και εσεις τα μαζεύετε σε ένα χωράφι η και καθόλου απο τα χωριά.Εκει δν ειναι τοξικά για την υγεία? Δν καταλαβαίνετε ο,τι έτσι οπως κυβερνατε τν δημο βγαζετε τοξικοτητα στους πολίτες? Με Θα θα θα δν γινετε δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπλα..μπλα..μπλα... μαζέψατε ποτέ τους κόκκινους κάδους από τα χωριά με τις συσκευασίες από τα φυτοφάρμακα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365