Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Προχώρησε σε έφεση ο Αλμωπός Αριδαίας

Προχώρησε σε έφεση ο Αλμωπός Αριδαίας 

Σε έφεση προχώρησε χθές Δευτέρα ο Αλμωπός Αριδαίας κατά της απόφασης να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα της SL2. 


Έτσι όλοι στον ιστορικό σύλλογο της Αριδαίας, περιμένουν με αγωνία την τελεσίδικη απόφαση από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, η οποία θα κρίνει και το μέλλον του στην δεύτερη την τάξη, Κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν, με την εκκίνηση του πρωταθλήματος της SL2 να είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

11 σχόλια:

  1. Το αποτέλεσμα της έφεσης είναι γνωστό.
    Δικαίωση του Αλμωπού.
    Απλά έπρεπε να γίνουν τα τυπικά με την κατάπτωση της εγγυητικης.
    Πληρώθηκε εφορία κτλ ,το ίδιο κ οι παίκτες κ συνεχίζουμε.
    Έξαλλου ποιός ο λόγος να πληρώσεις για έφεση αν δεν είσαι σίγουρος;
    Αγοράστε διαρκείας, ο γίγαντας ξυπνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα. Αλλά καί έτσι να είναι,
      (δηλαδή δικαίωση τής ομάδας στην έφεση), αλήθεια τί ενίσχυση έγινε φέτος? Πώς θα ανταπεξέλθει η ομάδα στις απαιτήσεις της SL 2?
      Aκουμε μόνο για προσφυγές καί αποχωρήσεις, από ενίσχυση 0.
      Εκτός καί αν εννοούμε ενησχυση τούς ερασιτέχνες καί τίς ακαδημίες οι οποίοι έτσι και αλλιώς θα παίξουν δωρεάν! ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!

      Διαγραφή
  2. Πολύ βιαστικό σε βρίσκω,που ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει και αν πληρώθηκαν όλοι ή εάν αναπληρωθηκε η εγγυητική επιστολή και αν πληρώθηκαν όλα τα οφυλομενα,γι αυτό περίμενε να βγει το αποτέλεσμα της εφέσεως και ύστερα βρες παίκτες για προετοιμασία της ομάδας τα διαρκείας είναι τελευταία διότι ακόμα όλα είναι ρευστά, εδώ έκανε ανανέωση δύο παικτών και ο ένας έκανε προσφυγή αμέσως μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Πως να έχει αφου έχει φύγει μια πλειάδα παικτών και δεν έγινε καμία μεταγραφή.

      Διαγραφή
  4. Τελειωμένη υπόθεση είναι, ακόμα και αν η ομάδα δικαιωθεί. Ποδοσφαιριστές δεν υπάρχουν, χρήματα δεν υπάρχουν και αν τελικά η ομάδα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα, τότε κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να αποχωρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θά πρέπει νά αναζητηθεί ποιοι ήταν εκείνοι που έπαιξαν με τόν Αλμωπο. Ο Αλμωπος δεν είναι ούτε Ηρακλής Ψαχνών ούτε Αιγινιακος ούτε καλλονή & γενικά τέτοιου στυλ ομάδα - πυροτεχνημα. Οι εποχές είναι δύσκολες τό καταλαβενω, αλλά θεωρώ ότι εάν αυτή τη στιγμή εγκαταλήφθηκε η ομάδα ( όπως και έγινε) οι άνθρωποι που τόν έφτασαν στις επαγγελματικές κατηγορίες δεν νιαστηκαν για την ομάδα αλλά για τα συμφέροντα τους.

      Διαγραφή
    2. Αυτό κύριος ψάξε να το βρεις απο μέσα λέει πέφτουν τα κάστρα, όταν αφήνεις τους πρωταγωνιστές που είναι οι παίκτες απλήρωτους για δεύτερη σεζόν και παιδιά που μάτωσαν για τον Αλμωπο , τότε ας κοιτάξουν κατάματα κάποιοι στον καθρέφτη και να πουν την αλήθεια για το τι και ποιός φταίει.

      Διαγραφή
  5. Αλήθεια ο λόγος της εφέσεως ποιος είναι, έχουν χρήματα και δεν το λενε κι αν ναι γιατι έγινε όλος αυτος ο χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δεν βγάζουν καμία ανακοίνωση είναι χαμένοι εντελώς..και γιατί κάνουν έφεση? άντε και δικαιώθηκαν με τι θα κατέβουν στο πρωτάθλημα και για πιο λόγο?

      Διαγραφή
    2. Θα είναι τυπική παρουσία στο πρωτάθλημα
      (εάν και εφόσον κατέβει τελικά ή ομάδα) το ρόστερ θα αποτελείτε απο ερασιτέχνες & ακαδημίες Αλμωπού. Η ομάδα σε οσους αγώνες θα κατεβένει στον αγωνιστικό χώρο θα ξεφτιλίζετε , οπως έγινε με την Καβάλα & τον Απολλων λάρισας τις 2 προιγούμενες σεζον. Τουλάχιστον να γίνει υποβιβασμός μιας κατηγορίας για του χρόνου και οχι 2. Ας ενδιαφερθούν οι ηθίνοντες του Συλλόγου τουλάχιστον για αυτό..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365