Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Κακοκαιρία Daniel: 70 κάτοικοι εγκλωβισμένοι σε μια ταράτσα στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας

Είμαστε εγκλωβισμένοι εδώ και 24 ώρες

Έκκληση να τους βοηθήσουν απευθύνει ο κάτοικος της Μεταμόρφωσης Καρδίτσας, Τάκης Τσιούκας, που παραμένει εγκλωβισμένος λόγω της κακοκαιρίας Daniel.


Μιλώντας στο MEGA, τονίζει σε δραματικό τόνο: «Είμαστε περίπου 70 άτομα εγκλωβισμένα σε ταράτσα. Είμαστε εγκλωβισμένοι εδώ και 24 ώρες».


Όπως προσθέτει σε δραματικό τόνο ο Τάκης Τσιούκας «το νερό είναι περίπου 6 μέτρα. Είμαστε εδώ, βοηθήστε μας». Αναφερόμενος στον αριθμό των αγνοουμένων, ο Τάκης Τσιούκας συμπληρώνει: «Στο χωριό μας αγνοούνται δύο άτομα, η μητέρα και ο γιος της».


Έκκληση για εγκλωβισμένους ηλικιωμένους στον Παλαμά – «Είναι πάνω στο τραπέζι»

Έκκληση για απεγκλωβισμό των γονιών του κάνει ένας κάτοικος από την Καρδίτσα. Οι γονείς, οι οποίοι διαμένουν στον Παλαμά, είναι εγκλωβισμένοι στο σπίτι τους και μάλιστα έχουν σκαρφαλώσει στο τραπέζι για να γλιτώσουν από τα νερά.


«Πριν μια ώρα είχα επικοινωνία, είναι πάνω στο τραπέζι εγκλωβισμένοι από τις 05.00 τα ξημερώματα. Τώρα δεν έχω επικοινωνία».


Όπως λέει ο άνδρας, ο αδερφός του προσπάθησε να προσεγγίσει τους γονείς τους με τρακτέρ, ωστόσο στη μέση της διαδρομής κόλλησε και επέστρεψε.


Πρόκειται για δύο ηλικιωμένους άνω των 80 ετών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365