Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κανονικά στη Super League 2 ο Αλμωπός

Κανονικά στη Super League 2 ο Αλμωπός

Μεγάλη δικαστική νίκη στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ για τον Αλμωπό Αριδαίας, ο οποίος θα λάβει κανονικά μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2!

Στην επιτροπή Εφέσεων προσέφυγε το απόγευμα της Πέμπτης ο Αλμωπός Αριδαίας για να ανατρέψει την απόφαση της αθλητικής δικαστού για αποκλεισμό του από το πρωτάθλημα.

Αυτή εκδικάστηκε στην ΕΠΟ και η απόφαση έγινε γνωστή το μεσημέρι της Παρασκευής με την ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας η οποία εκπροσωπήθηκε από τον νομικό Χάρη Γρηγορίου να κερδίζει την έφεση και να έχει το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η πλευρά του Αλμωπού Αριδαίας θα ζητήσει αναβολή για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές με σκοπό να μπορέσει να στελεχώσει το ρόστερ της και να είναι πανέτοιμη στις υποχρεώσεις απέναντι στο πρωτάθλημα.

15 σχόλια:

  1. Με τι ομάδα θα κατέβει με την δικαστική απόφαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου υπάρχει χρήμα τοτε γιατι άφησαν παίκτες να φύγουν και κατι ακόμα πρώτα αυτούς που θα πάρουν θα πληρωθούν δεύτερο έχουν βάλει την εγγυητική επιστολή που πρέπει και όλα όσα πρέπει για να πάρει την άδεια συμμετοχής ή υπάρχει κάτι άλλο????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσαμπα τα λεφτα...παιξετε δεν παιξετε παλι θα πεσεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από καμία Βέροια είσαι εσύ πού πονάς ακόμα

      Διαγραφή
    2. Μία ερώτηση θέλω να σου κάνω κι αν θες απαντάς πρώτα συμφωνείς ότι χρωστά 15 παίκτες μαζί με τεχνικό Τιμ δεύτερο εάν γνωρίζεις ότι έγινε κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής τρίτον γνωρίζεις ότι είχε οφειλές σε παίκτη κι από την προηγούμενη σεζόν και Παρ όλα αυτά εσύ χαίρεστε, αυτά τα παιδιά έριξαν ιδρώτα και αίμα σωματικός και χρηματικως είχαν στεγνώσει απο χρήμα και έπαιρναν απ'τα αδέρφια τους και τους γονείς λεφτά κι όμως έπαιζαν μπαλαρα για να κρατήσουν αυτή την ομάδα ήταν όλοι μια γροθιά,που ήταν λοιπόν όλοι αυτοί που ζητωκραυγαζαν για να τους βοηθήσουν, μόνο γκρίνια και παράπονα για τα χρήματα του δημάρχου έκαναν κάποιοι ενα σωρό σχόλια, αυτά που λέω κύριος δεν είναι γιατι έχω μένος με την ομάδα αλλά είναι η αλήθεια μη τα βάζεις με όσους γράφουν κάποια σχόλια αλλά Βάλτα με την διοίκηση η οποία δεν πλήρωνε κι άφησε να φύγουν παίκτες απλήρωτους.

      Διαγραφή
  4. Να μας πει κάποιος γνώστης της νομοθεσίας για το θέμα αυτο πως γίνεται όταν μια ομάδα έχει οφειλές και 15 τον αριθμό προσφυγές να δύναται συμμετοχή στο προτάθλημα????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρατάω την τελευταία παράγραφο του άρθρου. Όντως μια απρόσμενη δικαστική Νίκη, Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θά προλάβει να φτιάξει ρόστερ & νά προετοιμαστεί σε 15 μέρες, αλλά εάν αυτό δεν γίνει τη συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι...
    Υ.Γ. Δήμαρχοι και υποψήφιοι δήμαρχοι Αλμωπίας μήπως τώρα πρέπει να βάλετε πλάτη ( δηλαδή οικονομική ενίσχυση) στην ομάδα? Είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να χούμε ελπίδες να σωθεί η παρτίδα.
    Καλη Τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατέβουν δεν κατέβουν, θα γίνουν σάκος του μποξ για όλες τις ομάδες, κάποια στιγμή τα προβλήματα θα επανεμφανιστούν και θα τα παρατήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα πέσουν αγωνιστικά και θα παίζει στην Γ΄ Εθνική , νομίζω κάτι που τις ταιριάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 176.000 έχουν εκπέσει με εγγυητική 150 και τέσσερις παίκτες ακόμη που πάει κάνα 200αρι.
    Η ομάδα δεν έχει ούτε έναν παίκτη
    Κάποιοι πανηγυρίζουν
    Μπας και το καταλάβετε.
    Η ομάδα δεν έχει παίκτες και έχει αυτήν την στιγμή 300+ χρέη.
    Που θα βγει αυτό το πράγμα?
    Εκτός αν έχετε σκοπό να κοροϊδέψετε άλλα 20 παιδιά φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά τα λες κάποιοι πανηγυρίζουν,το άλλο περίεργο είναι ότι ζητά αναβολή σε δύο αγώνες και ένα κυπέλου, αλήθεια τι νομίζουν ότι η σούπερ λιγκ είναι τσιφλίκι του πατέρα τους,δηλαδη οι άλλες ομάδες είναι κορόιδα που θα παίζουν δίνοντας κανονικά τα λεφτά τους για τις υποχρεώσεις των ομάδων τους, εδώ φαίνεται η ανοργανοσια όπου δεν υπάρχουνε παίκτες διότι δεν ήταν και σίγουροι πως θα δικαιοθουν, μήπως υπάρχει κάτι ύποπτο εδώ????????

      Διαγραφή
    2. Αν το πάμε με το ποιός χρωστάει σε ποιον καμία ομάδα δν θα έπρεπε να παίζει στα πρωταθλήματα και όλες παίζουν κανονικά

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365