Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Τζάκρη: Όποιος λέει ότι ο Κασσελάκης δεν έχει πολιτικό λόγο, παραδέχεται πως έχασε από έναν άμπαλο

«Φοράνε τσαρούχια και φουστανέλα μόνο και μόνο για να τον χτυπήσουν», υπογράμμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μία από τις πιο στενές συνεργάτιδες του Στέφανου Κασσελάκη, η Θεοδώρα Τζάκρη, έσπευσε να υπερασπιστεί τον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την δήλωση για τα Κατεχόμενα στην Κύπρο. «Αν είχαν τόσο μεγάλη βαρύτητα τα σαρδάμ ο κ. Μητσοτάκης θα είχε -5%. Ήταν ένα σαρδάμ εν τη ρύμει του λόγου. 


Ο όρος "κρατίδιο" ήταν σαρδάμ. Πόσο σοβαρά μπορείς να μιλήσεις για θέματα εξωτερικής πολιτικής με δηλώσεις στο Facebook; Αν κάποιος διαφωνεί με τον όρο πατριωτική αριστερά που βάζει ο κ. Κασσελάκης να μας το πει», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.


Με εμφανή ένταση στη φωνή, η κ. Τζάκρη υποστήριξε πως η υπήρχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν «επισπεύδοντες για τις Πρέσπες του Αιγαίου», κάνοντας ονομαστική αναφορά στον Νίκο Φίλη. «Δεν δέχομαι ότι έχει άγνοια ο Κασσελάκης», σχολίασε ακόμα η κ. Τζάκρη και προκάλεσε την Έφη Αχτσιόγλου «αν θέλει πιο συγκεκριμένη συζήτηση εκκρεμεί η απάντησή της για την επέκταση των 12 μιλίων».


Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε η απάντησή της προς όλους όσοι υποστηρίζουν πως ο κ. Κασσελάκης στερείται πολιτικού λόγου. «Το να λέει κάποιος ότι δεν έχει πολιτικό λόγο κάποιος, που υπερτερήσει στις εκλογές, είναι ουσιαστικά σαν να παραδέχεται ότι έχασε από άμπαλο», υποστήριξε.


«Ένας άνθρωπος με το ακαδημαικό μπαγκράουντ, ένας άνθρωπους που πήρε ρίσκο να διεκδικήσει μια τέτοια θέση είναι επιπόλαιο να λες ότι δεν έχει πολιτική θέση», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365