Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ορφέας Ριζαρίου - Ακρίτας Σωσάνδρας 1 - 2 / Είχε Κουτρού ο Ακρίτας

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Αμφίρροπο παιχνίδι έγινε στο πανέμορφο γήπεδο του Ριζαρίου, όπου αναμετρήθηκαν ο τοπικός Ορφέας και ο Ακρίτας Σωσάνδρας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη με σκορ 2-1 και έχοντας για πρωταγωνιστή τον Πόλυ Κουτρούμπαλο, σε ένα ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι που άρεσε στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Στο πρώτο μέρος υπήρχε ισορροπία με παιχνίδι κέντρου και δυνατές μονομαχίες, με τους φιλοξενούμενους πάντως σε μια αντεπίθεση να γράφουν το 0-1 με τον Πόλυ Κουτρούμπαλο, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν το αντίδοτο και έφτασαν στην ισοφάριση στο 36’ με τον Τρύφων Μούλα.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε μέχρι το 85’, τότε ο Πόλυς Κουτρούμπαλος μετά από λάθος της άμυνας του Ορφέα σκόραρε και έγραψε το 2-1 για τον Ακρίτα, παγώνοντας το γήπεδο.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Κεσίσογλου Γ., Αλατζάς, Τυριακίδου.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:




























































































1 σχόλιο:

  1. Πολλά κοκόρια μαζεύτηκαν εκεί στο ριζάρι...θα ακολουθήσει το δρομολόγιο της κερασιάς?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365