Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Γ. Κετικίδης: Το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του ΔΑΚ Αριδαίας προϋπολογισμού 2.000.000€, ξεκινάει να υλοποιείται επιτέλους

Δείτε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αλμωπίας

Ως δημοτική αρχή μας απασχόλησε το θέμα του ΔΑΚ Αριδαιας από την πρώτη στιγμή.

Η εικόνα του δεν τιμάει κανέναν και απαιτούνται άμεσα έργα ανακαίνισης και αποκατάστασης καθώς από την κατασκευή του δεν έχει γίνει ποτέ σοβαρή συντήρηση ούτε και εργασίες ανακαίνισης. 

Για αυτό το λόγο έχουμε δημοπρατήσει έργο ενεργειακής αναβάθμισης ύψους 2.000.000€, στο οποίο έχουμε εργολάβο με τις εργασίες να ξεκινάνε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. 

Οι ομάδες που στεγάζονται έχουν ενημερωθεί σχετικά. Επιπλέον οι ομάδες σε συνεργασία με τον δήμο εκπόνησαν τα απαραίτητα έγγραφα για να βρουν προσωρινά εναλλακτική έδρα.

Αυτός είναι ο λόγος που όλες οι ομάδες που στεγάζονται εκεί έπρεπε να δηλώσουν διαφορετικη έδρα για την φετινή χρονιά ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο κλειστό δημοτικό στάδιο και να ξαναγίνει ένα στολίδι για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής όπως όλοι επιθυμούμε. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται κλειστό για αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Τα ψέματα που γράφονται σε μερίδα του τύπου ακόμα και για μελέτη που βρίσκεται στα συρτάρια… καλό θα είναι να ανασκευάσουν…

Το συγκεκριμένο έργο έχει δημοπρατηθεί και ο διαγωνισμός έχει τελειώσει αφού τελείωσαν και τα δικαστήρια μεταξύ των υποψήφιων οικονομικών φορέων!

Να σημειώσουμε ότι ο διαγωνισμός ξεκίνησε το 2020 και τελείωσε το 2023 με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και δικαστήρια 2 ετών!!

Ενδεικτικά σας παραθέτω έγγραφο (από τα αναρίθμητα που αφορούν το συγκεκριμένο έργο) της τεχνικής υπηρεσίας που υποδηλώνει και την κατακύρωση του εργου σε συγκεκριμένο οικονομικό φορέα!

Επίσης παραθέτω απόσπασμα από το τελευταίο πρακτικό της επιτροπής από το οποίο σε 3 σελίδες αναφέρονται κατά σειρά όλα τα έγγραφα και αποφάσεις συλλογικών οργάνων που απαιτήθηκαν για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού του έργου!

Καλό θα είναι μερικές φορές να γράφουμε και αλήθειες!

Σε άλλα νέα, το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού δημοτικού σταδίου Αριδαίας προϋπολογισμού 2.000.000€ που όλοι περιμένουμε, ξεκινάει να υλοποιείται επιτέλους.







8 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας και καλή βραδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το next top model ξεκινάει! Οποίος νιώθει μανεκέν ας δηλώσει συμμετοχή στην ιστοσελίδα του star!

      Διαγραφή
  2. Εάν κάποια έργα τά είχατε ξεκινήσει πριν τις εκλογές όλα θα ήταν διαφορετικά. Τώρα υπομονή και μακάρι ο νέος δήμαρχος να τα πάει καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κερκίδα της σωσανδρας από πού έρχεται από Βενεζουέλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κύριος κετικιδης έγραφε τον κόσμο όταν ζητούσαν να αλλάξει τις κομμένες λάμπες από τα χωριά, τώρα έγινε παράγοντας και διαφημίζει έργα ,είστε παρελθόν από τα κοινά της Αλμωπιας κύριοι πάτε για ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλοκαίρι τον έπιανε μια τρέλα το μανεκεν

      Διαγραφή
    2. Και τον χειμώνα τον πιάνει μια τρέλα!

      Διαγραφή
  5. Ας το μελετήσουμε άλλα 4 χρόνια; Να το σκεφτούμε, το συνεδριάσουμε μετά να το προωθήσουμε και μετά Κανα 2 χρόνια να το ανασυντάξουμε, αλλά το κυριότερο: να το μελετήσουμε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365