Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 1/10 Κριός 

Η τύχη εμφανίζεται από το πουθενά, σήμερα. Θα νιώσεις πως μια αόρατη δύναμη σε υποστηρίζει, για μια τυχερή εξέλιξη. Όμως τύχη βασίζεται σ’ αυτό που κάνουμε συνειδητά και ασυνείδητα.
Μπορείς να ευχαριστήσεις κάτι αόρατο για την τύχη που έχεις σήμερα. Όμως αυτό που θα συμβάλλει περισσότερο, είναι οι αποφασιστικές σου ενέργειες!

ζώδια σήμερα ταύρος

Μια ενεργειακή ώθηση από το σύμπαν σε κάνει να λειτουργείς με μεγάλες ταχύτητες σήμερα. Βεβαιώσου όμως πως προχωράς αρκετά αργά, για να μην κάνεις το ένα λάθος μετά το άλλο.

Η συνήθως σταθερή ενέργειά σου λειτουργεί καλά, επειδή σου επιτρέπει να ακολουθείς μια ήρεμη, προσεκτική προσέγγιση σε ό,τι κι αν κάνεις. Προσπάθησε να αποκτήσεις πρόσβαση σ’ αυτό το μέρος της φύσης σου τώρα, ειδικά αν κάνεις κάτι που απαιτεί φροντίδα. 

ζώδια σήμερα 01/10 Κυριακή δίδυμοι

Θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο για την αξιολόγηση μιας κατάστασης ή τη λήψη μιας απόφασης σήμερα. Ίσως νιώθεις ότι η εξαγωγή συμπερασμάτων ή η ακριβής αξιολόγηση για κάτι, διαρκεί περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Όμως αυτό ίσως αντανακλά την ευαισθησία που υπάρχει. Έτσι, είτε αντιμετωπίζεις μια κατάσταση είτε ένα άτομο, θα ήταν σοφό να αποφασίσεις πώς νιώθεις πραγματικά, πριν κάνεις οτιδήποτε περαιτέρω.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Είναι καλή μέρα για να δουλέψεις μόνη σου. Αυτό σε προφυλάσσει από τυχόν απόσπαση της προσοχής από τις ενέργειες των άλλων. Επιπλέον σου δίνει την ευκαιρία να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Το να στέκεσαι στα πόδια σου – ειδικά όταν κάνεις δύσκολη δουλειά – είναι καλό, γιατί αντλεί από την εσωτερική σου δύναμη. Έχεις έναν πολύ δυνατό πυρήνα… αν και το ξεχνάς μερικές φορές. Όχι όμως σήμερα!

ζώδια σήμερα λέων

Σήμερα μπορείς να είσαι ο παθιασμένος εαυτός σου. Το να ζεις τη ζωή στο έπακρο δεν είναι καν επιλογή τώρα! Έρχεται φυσικά… γιατί η διάθεσή σου είναι μεγάλη. Με ό,τι κι αν ασχοληθείς, θα λάμπεις αβίαστα. Οι άνθρωποι δεν θα ενοχλούνται καν αν τους κερδίζεις ξανά και ξανά. Είναι χαρά τους να σε παρακολουθούν εν δράσει! Εμπνέεις τους άλλους. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό προσόν, για έναν φυσικό ηγέτη.

ζώδια σήμερα παρθένος

Μπορείς να κάνεις όσα προσεκτικά σχέδια θέλεις σήμερα, αλλά μην εκπλαγείς αν τα πράγματα ακολουθήσουν διαφορετική πορεία. Αυτή είναι η τρέχουσα ενέργεια στη δουλειά, που ανακινεί τα πράγματα για όλους. Το να προσπαθείς να αντισταθείς σ’ αυτή την επιρροή, θα ήταν σαν να αντιστέκεσαι στη δύναμη της φύσης! Καλύτερα να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου το απροσδόκητο… και να ακολουθείς το ρεύμα. Μ’ αυτό τον τρόπο, ίσως καταφέρεις να διασκεδάσεις έστω και λίγο… με τις πρωτοποριακές δραστηριότητες.

ζώδια σήμερα 01/10 Κυριακή ζυγός

Μια έκρηξη ενέργειας επηρεάζει τους περισσότερους σήμερα και μπορεί να αντιμετωπίσεις συγκρουσιακές καταστάσεις με κάποιους απ’ αυτούς. Οι διαφορές απόψεων, σίγουρα θα δημιουργήσουν εκρηκτικές αντιπαραθέσεις. Φρόντισε όσο μπορείς, οι συζητήσεις σου να είναι ήρεμες! Θα καταφέρεις έτσι να τακτοποιήσεις τα πράγματα, με φιλικό τρόπο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Έχεις υπερβολική ενέργεια σήμερα. Αυτά που καθοδηγούν τις κινήσεις σου είναι τα συναισθήματά σου- και το αποτέλεσμα είναι απρόβλεπτο. Είσαι πολύ παθιασμένη και ξέρεις πως αυτό το πάθος μπορεί να διοχετευθεί ή θετικά ή αρνητικά! Πρόσεξε λοιπόν τα συναισθήματά σου να μην αντιδράς υπερβολικά στην αντίθεση ή την αναισθησία των άλλων. 

ζώδια σήμερα τοξότης

Έχεις πολύ τσαγανό σήμερα. Κάτω από την τρέχουσα κοσμική επιρροή, δεν φοβάσαι τίποτα – και στην περίπτωσή σου, αυτό σημαίνει καλά πράγματα. Το θράσος ευνοείται! Επιπλέον τα λάθη που ίσως κάνεις, θα είναι για σένα εμπειρίες μάθησης. Και είσαι καλά εξασκημένη στη γρήγορη σκέψη και στην άμεση αλλαγή προσέγγισης. Επομένως τα εμπόδια δεν αποτελούν πρόβλημα. Απλώς θα βρεις έναν έξυπνο τρόπο και θα τα ξεπεράσεις!

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Νιώθεις ιδιαίτερα δυναμική κι έχεις αρχηγικές τάσεις. Μην εκπλαγείς όμως αν οι άλλοι δεν υποκύψουν στην εξουσία σου με τον τρόπο που επιθυμείς. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ανεξάρτητοι σήμερα. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι θέλουν να σταθούν στα πόδια τους και κανείς δεν θέλει να πάρει κατευθύνσεις από κάποιον άλλο. Καλύτερα να αφήσεις τους άλλους να κάνουν τη δουλειά τους, ενώ εσύ κάνεις τη δική σου σήμερα.

ζώδια σήμερα 01/10 Κυριακή υδροχόος

Έχεις ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σήμερα, που σε ωθεί να είσαι η καλύτερη σε οποιαδήποτε κατάσταση. Διαθέτεις επίσης μοναδικές δεξιότητες, που επιδιώκεις τώρα να επιδείξεις στους άλλους με συναρπαστικούς τρόπους, για να σε προσέξουν. Αν χρειαστείς οποιαδήποτε υποστήριξη, να ξέρεις πως θα την έχεις.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Ένας «σπόρος» που φυτεύτηκε καθώς ξεκίνησε το 2023 θα έπρεπε να είχε δείξει σημάδια βλάστησης τον περασμένο μήνα. Αν έχεις δει εξελίξεις, η τρέχουσα ουράνια διάταξη σου προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να προχωρήσεις ένα σχέδιο. Αν πάλι δεν έχεις δει ακόμη καθησυχαστικά σημάδια, κοίταξε προσεκτικά τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365