Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Ευχαριστήριο Γιάννη Θεολόγου

Ευχαριστήριο

Το δύσκολο ταξίδι της προεκλογικής περιόδου τελείωσε την περασμένη Κυριακή.

Το αποτέλεσμα του μας δικαίωσε απόλυτα. Ο συνδυασμός μας Αλμωπία Ψηλά, ήταν  ψηλά στην προτιμήση του κόσμου. 

 Ευχαριστώ από  καρδιάς  όλους εκείνους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα  και με την ψήφο τους μου δώσανε μία θέση  στο Νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας.

 Δεσμεύομαι ότι θα είμαι παρών σε κάθε πρόβλημά τους και ότι δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για το καλό του συνόλου μέχρι το τέλος της θητείας μου.

Ιδιαιτέρως θέλω να συγχαρώ το νέο μας Δήμαρχο  Νίκο Παρούτογλου 

που με τον καθαρό και ακέραιο χαρακτήρα του  χωρίς να ξεχωρίζει κανένα μας έδινε οδηγίες, δύναμη και θάρρος.

Επίσης θέλω  να δώσω Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους μου Τοπικούς και Δημοτικούς για τον έντιμο αγώνα  που δώσαμε με κοινό στόχο να πάμε την Αλμωπία Ψηλά.

 Καθώς και  Συγχαρητήρια  για την προσωπική τους επιτυχία σε όλους τους εκλεγμένους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους και Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων. 

  Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω και το στενό μου κύκλο Φίλους, Συγγενείς και την Οικογένειά μου που στάθηκαν δίπλα μου ακούραστοι δίνοντας μου θάρρος και δύναμη για να συνεχίζω να αγωνίζομαι. 

    Θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για να είμαι αντάξιος των προσδοκιών σας.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365