Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα οδικής ασφάλειας στην Π.Ε. Πέλλας

Δελτίο Τύπου

Με απαρέγκλιτη συνέπεια συνεχίζονται τα έργα, που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και στοχεύουν στην βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, σε τμήματα του οδικού δικτύου, που παρουσιάζουν φθορές και προβλήματα.

 Στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Επαρχιακής Οδού 14» ήδη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την επανόρθωση του οδικού τμήματος Δροσερού – Γυψοχωρίου ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν ασφαλτοστρώσεις εντός των οικισμών του Γυψοχωρίου και του Τριφυλίου. 

Στο επόμενο χρονικό διάστημα και στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδοστρωμάτων σε τμήματα των επαρχιακών οδών 1, 5, 13», προϋπολογισμού 1.750.000, οι παρεμβάσεις συντήρησης του οδοστρώματος θα συνεχιστούν εντός της Αραβησσού,  στην περιοχή Μυλοτόπου και στο τμήμα Εξαπλάτανος – διασταύρωση Θεοδωρακίου. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, κατά την επίσκεψή του στο έργο, ξεκαθάρισε ότι τα έργα που έχει αναλάβει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας υλοποιούνται χωρίς καθυστερήσεις, ακολουθώντας με συνέπεια τον προγραμματισμό που έχει εξαρχής τεθεί. Ιδιαιτέρως δε, όπως τόνισε, όταν τα έργα και οι παρεμβάσεις σχετίζονται με την ασφάλεια και την καθημερινότητα των πολιτών. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365