Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Τα στιγμιότυπα του αγώνα Ορφέα Ριζαρίου - Α.Σ. Σεβαστιανά (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα στιγμιότυπα του αγώνα Ορφέα Ριζαρίου - Α.Σ. Σεβαστιανα

Τα στιγμιότυπα του αγώνα Ορφέα Ριζαρίου - Α.Σ. Σεβαστιανά:


Πηγή: Edessanews

8 σχόλια:

  1. Ας δούμε λίγο στο 3:45 το χέρι που καταλόγισε ο διαιτητής και δεν άφησε την φάση να συνεχιστεί. Ευχαριστούμε για το βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο δεξιός κεντρικός αμυντικός από την βαγγενα δεν μπορεί να στρίψει! Μόνο διώχνει την μπάλα και στο 1vs1 κάνει βήματα πίσω!! Ας χάσει κανέναν κιλό καλύτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς καλημέρα φίλε μου, θα σου μιλήσω λίγο ωμά και με συγχωρείς για τον τρόπο μου, αν είσαι άσχετος με το άθλημα καλύτερα μην σχολιάζεις, για να σχολιάσεις πρέπει να ξέρεις την κάθε θέση μέσα στο γήπεδο και για ποιον λόγο γίνονται οι κινήσεις ενός παίκτη, δεν θα σου εξηγήσω τον λόγο που κάνει πίσω το στόπερ, φιλικά παντα!

      Διαγραφή
  3. Με Γεωργιου φορ δεν σωθηκε κανενας...Ευτυχως εφυγε απο Προφητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ με κάτι κομμωτές και σερβιτόρους με χαρακτήρα κακομαθημένου και πονηρόν θα πάτε μπροστά εκεί στον προφητακο

      Διαγραφή
  4. Φιλαθλος από Ριζαρι16 Οκτωβρίου 2023 στις 10:29 μ.μ.

    Παρακολούθησα τον αγώνα Πρώτη φορά βλέπω διαιτητή να περπατάει και να μην τρέχει σε παιχνίδι, μάρτυρας το βίντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αβραάμ, ίσως πάρεις μια μικρή περίοδο χάριτος λόγω κύπελλου , ίσως λέω, αλλά το 5 στα 5 σε περιμένει. κρίμα ρε φίλε ,μπορούσες όλο το καλοκαίρι να στήσεις ομάδα, πολλά παιδιά ήθελαν να έρθουν στο χωριό, αν τώρα κάνεις το 5 στα 5 δεν θα πατήσει κάνεις...πήγες και φορτώθηκες τον Χρήστο, ναι εμπειρία θα μού πεις, 2 χρόνια ρε συ φίλε έχει να πατήσει χορτάρι, μεγάλο ρίσκο, τον Πάρη, τον Γιώργο θ. Και 2 -3 τι τους θες στην ομάδα ρε φιλαράκι? Έπρεπε να τους αποδεσμευουμε, και να ψάξουμε παιδιά που να μπορούν να σταθούν στην κατηγορία..το μόνο που θα καταφέρουμε είναι γίνουμε σάκος του μποξ. Λυπάμαι που τα λέω, αλλά πρέπει να πάρεις δραστικά μέτρα και να κόψεις κεφάλια..
    Άλλαξε τα πράγματα προλαβαίνεις, διωξε αυτούς που δεν μπορούν, και ψάξε παιδιά ετοιμοπόλεμα, άσε τους συναισθηματισμους, προλαβαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365