Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Αριδαία: Έγινε το αυτονόητο, έκλεισε και η Ανατολική είσοδος του Διοικητηρίου

Δείτε τις σημερινές φωτο

Όπως σας ενημερώσαμε από την περασμένη Κυριακή, το κτίριου του Διοικητηρίου στην Αριδαία έχει κριθεί ακατάλληλο και θα πρέπει να κατεδαφιστεί, αλλά μέχρι χθες είχε σφραγιστεί μόνο η δυτική είσοδος, με αποτέλεσμα να εισέρχονται οχήματα από την ανατολική πλευρά, με όποιους κινδύνους εμπεριείχε κάτι τέτοιο.


Μετά το ρεπορτάζ της περασμένης Πέμπτης του Aridaia365, χθες Παρασκευή έκλεισε και η ανατολική είσοδος και έτσι το Διοικητήριο έχει σφραγιστεί για τα οχήματα και από τις δυο πλευρές.


Δείτε τις σημερινές φωτο:







3 σχόλια:

  1. Αντε να δω τι θα γίνει εκκλησία. η τζαμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέατρο ; Βιβλιοθήκη ; Σινεμά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι! Χάθηκαν 50 και πάνω θέσεις πάρκινγκ, οποίοι θα αντικατασταθουν μέσα στην Αριδαία. Όπου βρει ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365