Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Αντωνιου Ρανια: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Πέλλας

Ευχαριστήριο

Αγαπητοί συμπολίτες , φίλες και φίλοι,  ξεκίνησα με αισιοδοξία έναν έντιμο αγώνα με την οικογένεια και τους φίλους μου.

Περπάτησα όλο το νομό εισπράττοντας απεριόριστη αγάπη ακόμα και από αυτούς που δεν μπόρεσαν για διάφορους λόγους να με στηρίξουν και έκανα πολλούς νέους φίλους. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, 10.675 ψήφοι !!!

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσει την  ευγνωμοσύνη μου.

Ευγνωμοσύνη για την οικογένειά μου, τους φίλους μου και κάθε έναν από εσάς που με στηρίξατε.

Συγχαίρω θερμά τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την μεγάλη επιτυχία  και τον ευχαριστώ που με τίμησε με την επιλογή του και με ενέπνευσε με την παρουσία του σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Συγχαρητήρια στον Ιορδάνη Τζαμτζή για την εκλογή του αλλά και σε όλους τους συνυποψήφιους μου για τον αγώνα τους.

Δυστυχώς ο άδικος αυτός εκλογικός νόμος δεν μου έδωσε την δυνατότητα να συμμετέχω στο περιφερειακό συμβούλιο. Σε κάθε περίπτωση όμως θα είμαι κοντά στον Απόστολο Τζιτζικώστα και στον Ιορδάνη Τζαμτζή όπου είμαι χρήσιμη αλλά κυρίως ενεργή δίπλα στους πολίτες της Πέλλας στην προσπάθεια να ανεβάσουμε τον νομό ψηλότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365