Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Ευχαριστήριο Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Σωσάνδρας Δημήτρη Καραμήτσου

Ευχαριστήριο

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συγχωριανούς μου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και την επανεκλογή μου στην θέση του προέδρου της τοπικής κοινότητας Σωσάνδρας, θα είμαι δίπλα σε όλους και σε όλες και τους υπόσχομαι ότι θα εργαστώ ακόμα πιο σκληρά για το καλό του χωριού μας!


Θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Μπάτση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και με συμπεριέλαβε στον συνδυασμό του.


Επίσης θέλω να συγχαρώ το νέο Δήμαρχο Αλμωπίας Νίκο Παρούτογλου για την εκλογή του και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία για το καλό της Σωσάνδρας και της Αλμωπιάς.


Εύχομαι καλή θητεία σε όλους τους εκλεγμένους!


Με τιμή 

Ο προεδρος της Τ.Κ. Σωσάνδρας

Δημήτρης Καραμήτσος 

3 σχόλια:

  1. Ποτέ θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Τ.Κ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή και θα είναι επίσημα αποτελέσματα από το πρωτοδικείο!

      Διαγραφή
    2. Μίμη μη ξεχάσεις τη γέφυρα στο βαρτοπ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365