Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Επιθετικό με βαρύ βιογραφικό ανακοίνωσε ο ΑΣ Σεβαστιανα

Δείτε την ανακοίνωση

Την μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού Χρήστου Καραγιάννη ανακοίνωσε ο ΑΣ Σεβαστιανά και πρόσθεσε στο ρόστερ του έναν παίκτη με βαρύ βιογραφικό από την θητεία του στα γήπεδα, αγωνιζόμενος σε πολλές ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής.

Δείτε την ανακοίνωση

«Σε ακόμη μια προσθήκη προχωρά η ομάδα μας, καθώς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Χρήστο Καραγιάννη, έναν ποδοσφαιριστή που οι συστάσεις είναι περιττές, καθώς η ποδοσφαιρική του αξία είναι γνωστή.


Ο Χρήστος αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που αναμένεται να δώσει ποιότητα αλλά και εμπειρία στο ήδη υπάρχον ρόστερ της ομάδας μας και να γίνει άλλο ένα εργαλείο στα χέρια του προπονητή μας. 


Ο Χρήστος έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλές ομάδες Β´ και Γ´ εθνικής με πάνω από 120 γκολ σε επαγγελματικές κατηγορίες. Έχει ανακηρυχθεί πρώτος σκόρερ για δυο φορές στην Γ εθνική κατηγορία, ενώ είχε μόνιμη παρουσία στο τοπ 5 των σκόρερ σε όποια κατηγορία και αν αγωνίστηκε.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην μεγάλη οικογένεια των Σεβαστιανών και του ευχόμαστε καλή αρχή χωρίς τραυματισμούς.»

1 σχόλιο:

  1. Καλός αλλά έχει να πεξει δύο χρόνια μπάλα αυτό λέει πολλά νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365