Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Δήλωση Δημήτρη Μπίνου για το εκλογικό αποτέλεσμα

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Θέλω να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά, όλους τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Όλες τις υποψήφιες και τους υποψήφιους του συνδυασμού μας για την υπέροχη διαδρομή που διανύσαμε μαζί, σε αυτόν τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου για την στήριξη και την προσπάθειά τους, από την πρώτη στιγμή, καθώς και όλους τους φίλους και υποστηρικτές της αυτοδιοικητικής μας παράταξης.


Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλα τα μέλη του συνδυασμού μας, ώστε να πείσουμε την κοινωνία για τις δυνατότητες που είχαμε να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου, με τα περισσότερα στελέχη μας να είναι σε ετοιμότητα να διοικήσουν από την πρώτη μέρα. Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν αντιπαρατέθηκαν τα προγράμματα και οι προτάσεις μας, αλλά επικράτησαν άλλες λογικές που αδίκησαν την έννοια του πολίτη και της αυτοδιοίκησης.


Σε όλη την αυτοδιοικητική μου πορεία έως σήμερα, έχω μάθει να σέβομαι και να τιμώ την ετυμηγορία των πολιτών. Συγχαίρω το νέο Δήμαρχο και τη νέα Δημοτική Αρχή, καθώς επίσης και όλους τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους που ανέδειξαν οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Ιδιαίτερα εύχομαι καλή δύναμη και στους Προέδρους που ανέδειξε ο συνδυασμός μας και συγκεκριμένα στην Κωνσταντία, στη Φούστανη και στη Χρυσή. Εύχομαι καλή δύναμη στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που αναλαμβάνουν.


Ο Δήμος Αλμωπίας μέσα στα επόμενα χρόνια πρέπει να κάνει μεγάλα και αποφασιστικά βήματα, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα και να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των πολιτών και να δρομολογηθούν και ολοκληρωθούν όλα τα μεγάλα έργα που έμειναν πίσω. Ευχή όλων μας, να πάει ο τόπος μας μπροστά. Αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός της συμμετοχής μας, η πρόοδος του τόπου μας. Είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε όλοι προς αυτήν την κατεύθυνση.

13 σχόλια:

  1. Βρε άντε παραιττησου να αναλάβει ο ασβεσστ που είναι δυνατός και αληθινός σε καταλάβαμε που το πηγές το θέμα κρίμα που είσαι θεολογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ο.Φ.Α(όπου φυσάει ο άνεμος) θέλεις να πεις,γιατί τη δύναμη του σε έργα δεν την είδαμε ποτέ.Το χωριό μας κατάντησε Λιθαριά.

      Διαγραφή
    2. τώρα κατάλαβα γιατί έγινε Λιθαριά.
      γιατί ο εν λόγω αγαπάει την Λιθαριά.
      εκείνο που ρωτάω είναι αν ήταν ποτέ σε θέσεις δημοτικής αρχής
      οσο για το Ο.Φ.Α ........μη το αναφέρεις γιατί είναι στα θετικά του

      Διαγραφή
  2. Ποιες είναι οι λογικές που επικράτησαν κύριε Μπινο;Η μόνη λογική που επικράτησε είναι η ανάγκη του κόσμου για αλλαγή.Δεν μας πείσατε πάρτε το χαμπάρι.Ουτε εσείς ούτε οι συνεργάτες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έκανες αυτό που ήθελες και ησυχασες...... Γιατί το ήξερες ότι δεν έχεις καμία ελπίδα να βγεις.... Αλλά αυτό που τελικά σε ένοιαζε περισσότερο δεν ήταν να βγεις δήμαρχος.... Ήταν να βγει ο Παρουτογλου από την πρώτη Κυριακή και το κατάφερες..... κρίμα είσαι και θεολόγος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεολόγος από που προκύπτει; Πού δουλεύει; Έτσι σου είπαν;

      Διαγραφή
    2. Τον καθοδήγησε η Ντόρκα.φιλοι από τα παλια

      Διαγραφή
  4. Ο Μπινος κατεβαίνει συνέχεια στις εκλογές για να είναι στο προσκήνιο.Του αρέσει να είναι στην επικαιρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατεβαίνει και πάντα ρεζιλεύεται . Εγωιστής, μίζερος και αποκομμένος απ' τον κόσμο.

      Διαγραφή
  5. Ο αρχικός στόχος ήταν να μην βγει ο Μπατσης, το ήξερε και ο ίδιος ότι δεν είχε καμία ελπίδα σε παρουτογλου και Μπατση!!θα μείνεις στην ιστορία και εσύ γιατί σαν πολιτικός έχεις τελειώσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα τα σχόλια γραμμένα από την ίδια κοπέλα. Ρίξε τα ΓΚΑΖΙΑ σου ρημάξατε το δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο την γκούμνα τα γράφεις μπεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπες και γράψε τα επώνυμα αυτά στην δήλωση του αν έχεις κότσια μέτρα και πόσα επώνυμα σχόλια έχει και σύγκρινε αλλά υπόγεια μόνο ξέρετε εσείς. Απευθείας ανάθεση κ ο σχολιασμός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365