Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Ευχαριστήριο Δημήτρη Κωτσόπουλου

Ευχαριστήριο

Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όσες και όσους με υποστήριξαν με την ψήφο τους, ψηφίζοντας με και επιλέγοντας με για το Δημοτικό Συμβούλιο της Αλμωπίας. 


951 άνθρωποι  με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν στη  προσπάθεια μου να ασχοληθώ με τα κοινά. 

951 ευχαριστώ!!!!


Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για τα επόμενα χρόνια και να εκπροσωπήσω με αξιοπρέπεια και αφοσίωση τα συμφέροντα όλων των κατοίκων του τόπου μας.


Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επικεφαλή της παράταξης μας «ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ»  και εκλεγμένο πλέον Δήμαρχο  Νίκο Παρουτογλου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο και τις δυνατότητες μου, καθώς και τους κοντινούς μου ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα δεν έφυγαν από κοντά μου στηρίζοντας τον αγώνα μου! 


Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου με όπλισε  με ακόμα  περισσότερη δύναμη! 


Δεσμεύομαι ότι, η φωνή μου θα αποτελεί προέκταση των δικών σας προτάσεων, της δίκης σας φωνής! 

Προχωράμε χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις !


Προχωράμε ΜΑΖΙ για να ανεβάσουμε την Αλμωπία μας  ΨΗΛΑ !

4 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365