Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Μαθητική Εστία Αριδαίας: Γιατί δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η σίτιση των μαθητών;

Ενάμιση μήνα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς το πρόβλημα δεν έχει λυθεί

Ένα σημαντικό πρόβλημα έχει προκύψει από την αρχή της σχολικής χρονιάς και αφορά την σίτιση των μαθητών στην μαθητική εστία Αριδαίας.


Ενάμιση μήνα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς το πρόβλημα δεν έχει λυθεί και μαθητές και γονείς είναι εκνευρισμένοι.


Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Aridaia365 οι διαδικασίες που απαιτούνται για την σίτιση των μαθητών είναι στο τελικό στάδιο και στο επόμενο δεκαήμερο το πρόβλημα θα έχει λυθεί.


Παρόλα αυτά το ερώτημα παραμένει, ποιος έχει την ευθύνη αυτής της μεγάλης καθυστερήσεις; Γονείς και μαθητες ζητούν μια υπεύθυνη απάντηση.

8 σχόλια:

  1. Τεράστιο θέμα...πολύ σημαντικό.Εδω δίνονται αναθέσεις για κόψιμο δένδρων για καθαρισμούς δενδροστοιχιών ανεξέλεγκτα και δεν έχουν τα παιδιά φαγητό? Και επίσης αυτό το χάος με την παράνομη στάθμευση πότε θα σταματήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περισσότερο θα λέγαμε το πρόβλημα είναι τα λεγόμενα " παπάκια μηχανάκια" που προκαλούν τρομερό θόρυβο με οδηγούς ανήλικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού είναι ο καλός αντιδήμαρχος να μας πει ποιο είναι το πρόβλημα;; εξαφανίστηκαν όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά και είναι πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο. Έχω δύο παιδιά στην εστια και δίνω 150 ευρώ την εβδομάδα για να αγοράσουν φαγητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, κ εγώ μια από τα ιδια!Απαράδεκτη αυτη η κατάσταση!ετρεχαν με τις εκλογές κ αφησαν τόσα σημαντικά θέματα στην ακρη!Ντροπή!!

      Διαγραφή
  5. Νά πάρουν θέση ό αρμόδιος αντιδήμαρχος και η προϊσταμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το τζάμπα τελείωσε,αν δεν το καταλάβατε έχουμε νεοφιλελευθερισμό και όποιος έχει έχει.Μη κάνετε παράπονο,καλύτερα νηστικοί παρά ο Κασσελακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι αρμόδιοι να βγουν και να πούνε ποιος φταίει με αποδείξεις και οχι να ριχνει ο ενας το μπαλακι στον άλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365